Airbnb-szolgáltatások

Séfek Chicago területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Kényelmes étkezési élmény Joanne Thomas séffel

40 éves, lélekkel teli kulináris tapasztalatomat viszem el az elegáns összejövetelekre szerte az Egyesült Államokban.

Kreatív ínyenc ételek a Jarvine-tól

A megközelítésemet az ételek művészete és a másokkal való megosztás öröme inspirálja.

Stacey szezonális fogásai

Stacey Whitney vagyok, egy séf, aki a Le Cordon Bleu-nál szerzett képzését a való világban szerzett tapasztalattal ötvözi. A farmtól az asztalig elv szerinti fenntarthatóságot hirdetem, és helyi alapanyagokkal ötvözem az ízeket, a táplálkozást és a kultúrát.

Szezonális alapú konyha Benjamintól

Perfekcionista vagyok, és gondoskodom róla, hogy minden étel vizuálisan is lenyűgöző és ízletes legyen.

Sebastian szezonális kóstolómenüi

Többfogásos menük meghitt vacsorákhoz, ünnepségekhez és különleges összejövetelekhez.

Fúziós étkezés Alvin által

Innovatív ételeket készítek, amelyek a hagyományos ízeket modern technikákkal ötvözik.

Privát séf által vezetett élményprogramok

Különböző konyhákból készítek ételeket, például olasz, japán, mexikói, francia, spanyol, indiai, kínai vagy más. Ezek az ételek több fogásból álló menük vagy családi stílusú fogások. Bármilyen ételkérést teljesíteni tudunk :)

Richard merész gasztronómiai alkotásai

Klasszikus ételeket készítek modern hangulattal, amelyek a legexkluzívabb eseményeken is lenyűgözik a vendégeket.

Ínyenc, kényelmes kreációk Brian Jupiter séftől

Többfogásos menüt készítek a chicagói éttermeim jellegzetes ételeiből.

San asztalnál zajló élményprogramjai

Lélekkel készített étel közvetlenül az asztalodnál (gluténmentes + étrendbarát)

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén