Ugrás a tartalomra

Az élményprogram házigazdája Paul

3 óraAz élményprogram nyelve: angol
Elkötelezettség a biztonság iránt
A házigazda elkötelezte magát az Airbnb COVID-19-cel kapcsolatos biztonsági irányelveinek betartása mellett.
Ingyenes lemondás
Teljes visszatérítés legalább 7 nappal az élményprogram kezdete előtt vagy a foglalástól számított 24 órán belül.
Legfeljebb 6 fő, privát csoportoknak is elérhető
Amerikai konyha
A következőket foglalja magában: étel és italok

Mit fogunk csinálni?

You'll be preparing a delicious meal with me, a professional Belgian chef with 30 years of experience in restaurant kitchens. In just under 3 hours you’ll learn to make an impressive clams casino, and how to cook the skirt steak cut of meat to have the most flavor. You'll prepare a robust Caesar salad (Chef Paul will impart the secrets of his signature Caesar salad dressing), and delicious baked potatoes with crispy outsides and moist insides. The recipes and skills you’ll learn in this class will contribute to many memorable dinners!
You'll be preparing a delicious meal with me, a professional Belgian chef with 30 years of experience in restaurant kitchens. In just under 3 hours you’ll learn to make an impressive clams casino, and how to cook the skirt steak cut of meat to have the most flavor. You'll prepare a robust Caesar salad (Chef Paul will impart the secrets of his signature Caesar salad dressing), and delicious baked potatoes with crispy outsides and moist insides.…

Mit tartalmaz?

Íme Paul, a házigazdád

2020 óta házigazda az Airbnb-n
  • Személyazonosság igazolva
I began my cooking life in a restaurant kitchen deep in the Ardennes region of Belgium at the age of 13. Yes, the head chef threw knives at you if you messed up (please note: I don't do that). After finishing my training, I worked in restaurant kitchens in Brussels (after a stint on a naval ship for my military service, in the kitchen of course), and finally came to New York in the early 1980s, where I was the chef at St. Germain des Pres and Le Zinc in Tribeca, followed by Tartine in the West Village. I have been teaching at my own cooking school since 2001, and love nothing more than to share my knowledge of cooking, tips of the trade, and my passion for food.
I began my cooking life in a restaurant kitchen deep in the Ardennes region of Belgium at the age of 13. Yes, the head chef threw knives at you if you messed up (please note: I don't do that). After finishing my training, I worked in restaurant kitchens in Brussels (after a stint on a naval ship for my military service, in the kitchen of course), and finally came to New York in the early 1980s, where I was the chef at St. Germain des Pres and Le Zinc in Tribeca, followed by Tartine in the West V…
A fizetésed védelme érdekében soha ne utalj pénzt és ne kommunikálj az Airbnb webhelyén vagy appján kívül. További információ
AkárFt36 341
/fő
Nincsenek szabad időpontok

Hol leszünk?

My cooking school is located in downtown New York, in the heart of Little Italy. It's a charming 1800 square foot loft with a fully equipped chef's kitchen, long reclaimed wood tables, and large windows in the dining area overlooking a private terrace. Ordinarily we can seat up to 30 people, but at this time we are capping our capacity at 6.

Tudnivalók

Lemondási feltételek

Bármelyik élményprogram lemondható, és teljes visszatérítés igényelhető a fizetéstől számított 24 órán belül, vagy legalább 7 nappal az élményprogram kezdete előtt.

Vendégekre vonatkozó követelmények

Legfeljebb 6, legalább 18 éves vendég vehet részt.