Ugrás a tartalomra

Garden tour and long lunch at The Loch

Berrima, Ausztrália

Foglalás előtt ellenőrizd a COVID-19-cel kapcsolatos helyi korlátozásokat

Az élményprogram házigazdája Brigid

5 óra
A következőket foglalja magában: étel
Akár 10 személy
Az élményprogram nyelve: angol

Mit fogunk csinálni?

Join Loch owner, chef and gardener Brigid Kennedy on a tour of the farm before enjoying lunch in the garden or by the fire using produce sourced from The Loch’s own fields and garden, with award-winning local beverages.
Inclusions:
• A 1-hour farm tour in which small-farm guru Brigid Kennedy will provide insights into the paddock-to-plate ethos and her vision for a sustainable farming future.
• A set 3-course lunch using ingredients freshly harvested from the farm, with a local cool-climate wine or craft brew.
• A sample to take home from our range of jams, preserves or chutneys made from farm-grown produce.
Features:
• Learn about the best methods of growing food for the table and why in-season ingredients taste best, with plenty of time to chat and ask questions.
• Stroll through the abundant gardens, with herbs and vegetables growing amongst stunning native and exotic blooms.
• Get up close to the farm animals.
• Enjoy stunning rural views and see native kangaroos and wallabies.
• Taste ripe fruits and vegetables straight from the garden.
• Relax under the vines on the verandah and enjoy an exquisite lunch made from the ingredients you have seen growing on the farm.
Other things to note
We offer an 11am garden tour, followed by a 3-course lunch or a 1pm lunch followed by a 2pm garden tour. Guests also have the option to enjoy their lunch after the 2pm tour
Join Loch owner, chef and gardener Brigid Kennedy on a tour of the farm before enjoying lunch in the garden or by the fire using produce sourced from The Loch’s own fields and garden, with award-winning local beverages.
Inclusions:
• A 1-hour farm tour in which small-farm guru Brigid Kennedy will provide insights into the paddock-to-plate ethos and her vision for a sustainable farming future.
• A set 3-course lunch using ingredien…

Brigid elkötelezettsége a biztonság iránt

A házigazda elkötelezte magát az Airbnb COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és takarítási irányelveinek betartása mellett – beleértve a közösségi távolságtartásra vonatkozó irányelvek betartását, a megfelelő higiénia gyakorlását és annak biztosítását, hogy minden résztvevő maszkot viseljen.
További információ

Mit tartalmaz?

AkárFt28 344
/fő
Nincsenek szabad időpontok

Íme Brigid, a házigazdád

2016 óta házigazda az Airbnb-n
  • 2 vélemény
  • Személyazonosság igazolva
I'm a chef, author, gardener and owner of The Loch in Berrima - a small farm with a paddock-to-plate restaurant serving an ever-changing menu crafted from in-season ingredients harvested from my own fields and paddocks. I trained at Le Cordon Bleu, London and La Varenne, Paris. I ran the successful Simmer Cafe in Potts Point for 3 years before opening Simmer Events & Catering in 1997, creating some of Sydney's most tantalising celebrations. In 2018 I moved permanently to Berrima to build The Loch into the foodie hub of the Southern Highlands. I've written 2 books, All Fired Up and Small Food.
I'm a chef, author, gardener and owner of The Loch in Berrima - a small farm with a paddock-to-plate restaurant serving an ever-changing menu crafted from in-season ingredients harvested from my own fields and paddocks. I trained at Le Cordon Bleu, London and La Varenne, Paris. I ran the successful Simmer Cafe in Potts Point for 3 years before opening Simmer Events & Catering in 1997, creating some of Sydney's most tantalising celebrations. In 2018 I moved permanently to Berrima to build The Loc…
A fizetésed védelme érdekében soha ne utalj pénzt és ne kommunikálj az Airbnb webhelyén vagy appján kívül. További információ

Hol leszünk?

Nestled in rolling green hills, The Loch is a working farm and garden in Berrima, in the NSW Southern Highlands. Within the converted barn sits The Tasting Room, an authentic paddock-to-plate restaurant serving only seasonal ingredients sourced from the fields and garden, and a farm gate market selling freshly harvested produce, flowers, meat and eggs, along with house-made cakes, jams and chutneys and hand-restored antiques.

2 vélemény

Debbie
2019. május
Engaging and informative. The Loch is a genuine paddock to plate experience. All of the group talked about coming back here again with friends and family.
Narelle
2019. május
A most amazing experience. Wonderful food and excellent service.

Tudnivalók

Lemondási feltételek

Bármelyik élményprogram lemondható, és teljes visszatérítés igényelhető a fizetéstől számított 24 órán belül, vagy legalább 7 nappal az élményprogram kezdete előtt.

Hivatalos személyazonosító okmány

Készítened kell magadról egy fényképet, amely egyezik a személyazonosító okmányodban szereplő fényképpel. Az Airbnb így ellenőrzi, hogy ki vesz részt ténylegesen az élményen. Ezt a folyamatot csak egyszer kell elvégezned.

Vendégekre vonatkozó követelmények

Legfeljebb 10, legalább 18 éves vendég vehet részt. A szülők hozhatnak magukkal két év alatti gyerekeket is.

Alkohol

Az élmény alkoholfogyasztással jár. Alkohol felszolgálása csak a törvényben előírt életkort betöltött vendégek számára fog történni.

Mit vigyél magaddal?

Warm clothing in all seasons and a hat and sunscreen in the warmer months.