Ugrás a tartalomra

Beach Front Three Bedroom Villa, Bucerias

Superhost-házigazdaBucerías, Nayarit, Mexikó
Jack által kiadott Teljes ház
6 vendég3 hálószoba4 ágy3,5 fürdőszoba
Teljes otthon
A(z) ház csak a tiéd lesz.
Tiszta és rendezett
5 nemrég itt megszállt vendég mondta azt, hogy a hely ragyogóan tiszta volt.
Jack Superhost-házigazda
A Superhost-házigazdák tapasztaltak, magas értékelésekkel rendelkeznek, és elkötelezettek a színvonalas vendégfogadás iránt.
Lemondási feltételek
Add meg az utazásod időpontjait, hogy megtekinthesd a foglalásra vonatkozó lemondási részleteket.
Casa Inglesa a magnificent three bedroom villa just one step from the beautiful white sandy beach of Bucerias. A perfect spot to watch the breathtakingly spectacular sunsets that the Bay of Banderas is famous for.

All rooms in the villa have fabulous views overlooking the beach and bay, with the surf pounding on your doorstep and the mountains shimmering in the distance. The large shared swimming pool is though a private patio gate.

Egyéb fontos dolgok
Daily maid service is included, except for Sundays and Holidays.

Please note that taxes will be due. Taxes are separate from Airbnb room charges and service fees and are not collected by Airbnb. Taxes that will be due are 16% federal and 3% local for a total of 19%.

Alvási lehetőségek

1. hálószoba
1 db 180–220 cm széles ágy
2. hálószoba
1 db 150–179 cm széles ágy
3. hálószoba
2 db 80–109 cm széles ágy

Jellemzők

Tűzoltó készülék
Laptopbarát munkaterület
Légkondicionálás
Ingyenes parkolás a helyszínen
Kábeltévé
Mosógép
Alapvető kellékek
Hajszárító
Nem érhető el: Szén-monoxid-érzékelő
Nem érhető el: Füstérzékelő

Érkezés dátumának kiválasztása

A pontos ár megtekintéséhez add meg az utazás dátumait
Érkezés
Dátum hozzáadása
Távozás
Dátum hozzáadása

4,89 csillag az 5-ből 37 vélemény alapján

Tisztaság
Valósághűség
Kommunikáció
Hely
Érkezés
Ár-érték arány

Elhelyezkedés

Estero El Salado
13.2 km
Cocodrilario El Salado
13.3 km
Galerias Vallarta
14.0 km
Malecon Puerto Vallarta
18.7 km

Házigazda: Jack

Csatlakozás időpontja: 2015. december
  • 37 vélemény
  • Ellenőrzött
  • Superhost-házigazda
A szálláshelyen eltöltött időd során
We do have a local Property Manager in Bucerias who is available 24 hours a day if assistance is needed
Jack Superhost-házigazda
A Superhost-házigazdák tapasztaltak, kiváló értékelésekkel rendelkeznek, és elköteleződtek a színvonalas vendégfogadás mellett.
  • Válaszadási arány: 100%
  • Válaszadási idő: egy órán belül
A fizetésed védelme érdekében soha ne utalj pénzt és ne kommunikálj az Airbnb webhelyén vagy appján kívül.

Tudnivalók

Házirend
Érkezés: 15:00–19:00
Távozás: 11:00
Tilos a dohányzás
Háziállatot nem lehet hozni
Bulik vagy rendezvények befogadására nem alkalmas
Egészség és biztonság
Az Airbnb közösségi távolságtartásra vonatkozó és a COVID-19-hez kapcsolódó egyéb irányelvei érvényesek
A házigazda nem jelezte, hogy van-e szén-monoxid-érzékelő További információ
A házigazda nem jelezte, hogy van-e füstérzékelő További információ
Kaució – ha kárt okozol az otthonban, akár Ft93726 értékig neked kell állnod a költségeket

Ismerj meg más lehetőségeket is Bucerías területén vagy annak közelében

További szálláshelyek Bucerías városában: