Jorge Luis privát séf
Mediterrán, ázsiai és latin-amerikai konyha, speciális étrendek szakértője.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Barcelonès
Megtalálható az otthonodban
ALAP OLASZ MENÜ
Ft34 809 Ft34 809/vendég
OLASZ ÍZEK AUTENTIKUS VÁLASZTÉKA A FRISS ELŐÉTELEKTŐL A CLASSICOS DE LA NONNA EDÉSSEGÉKIG, A HAGYOMÁNYOKHOZ HŰEN
ÁZSIA ÍZEI
Ft50 280 Ft50 280/vendég
ÁZSIAI UTAZÁSAIM SORÁN A LOS ARENDISAJES AZ ÍZEK KOMBINÁCIÓJÁT HOZZA LÉTRE. THAIFÖLD, VIETNÁM, SZINGAPÚR.
OLASZ KÍNÁLAT MENÜ
Ft50 280 Ft50 280/vendég
OLASZORSZÁG A DELICADESA-VAL. ÉTELEK KÉSZÍTÉSE KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEKBŐL, EGY KICSIT TÖBB ODAFIGYELÉSSEL.
KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HÚSOK
Ft56 082 Ft56 082/vendég
A LEGJOBB A PIACON REGGELRE NAGYON HŰVÖS AZ ASZTALON
EXKLUZÍV OLASZORSZÁG
Ft58 016 Ft58 016/vendég
A LEGJOBB OLASZORSZÁGBAN ÉS A LEGJOBB TECHNIKA A FENSÉGES ÉTELEK KÉSZÍTÉSÉHEZ
Üzenetet küldhetsz Jorge Luis részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
25 év tapasztalat
Több mint 25 éves nemzetközi gasztronómiai tapasztalat jachtokon és luxusvillákon.
Kiemelt karrieresemény
Michelin-csillagos sous chef 2014-ben, és a jachtgasztronómia vezetője.
Végzettség és képzettség
A nagymamáimtól tanultam, és utazás közben, a főzés iránti szenvedélyemet ápolva.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Barcelonès, Vallès Occidental, Baix Llobregat és Garraf területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 100 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Jorge Luis magánszemélyként fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft34 809 Akár Ft34 809/vendég
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?






