Airbnb-szolgáltatások

Séfek Waikoloa Beach Resort területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Waikoloa Beach Resort területén

Séf

Kényeztesd magad George szigetének ízével

40 éves tapasztalat, hogy Ázsiában és Európában dolgoztam, és fejlesztettem a kulináris tudásomat és készségeimet. Kulináris művészetekből, valamint táplálkozásból és faggyúból szerzett diplomám van. Számos gasztronómiai díjat nyertem, és Maui legjobb éttermének része voltam.

Séf

Kylee ízei az alohaból

10 év tapasztalat a Big Island kiszolgálása a szívből származó, kiemelkedő, kényelmes főzéssel. Próbaidőszak és hiba, valamint profi mentorokkal való együttműködésem megtanította nekem az általam kifejlesztett készségeket. Büszkén néztem, ahogy a vállalkozásom exponenciálisan növekszik az elmúlt 3 évben.

Séf

Kamuela

Uniquely Hawaiian Farm-To-Table Fare by Chef Rio

A Nagy Szigeten születtem és nőttem fel, a családom farmján nőttem fel, ahol már nagyon korán kialakult a kapcsolatom a fenntartható gazdálkodással és a friss, helyi hozzávalók fogyasztásával. Több mint 20 éve készítek szigeti ételeket a termelőtől az asztalig a híres Kohala partvidékén. Ez idő alatt séfként ismertem a híres Sushi Rock éttermet, amely egy négycsillagos szálloda vezető szakácsaként szolgált, és személyre szabott étkezési élményeket készítettem az emberek otthonaiban és nyaralóiban. Szenvedélyem, hogy összekeverjem Hawaii-i jutalmát a globális ízekkel, egyedülállóan Big Island-i étkezési élményt teremtve, közvetlen kapcsolatban a forrásával. 2014-ben több helyen is részt vettem egy neopolynesiai pop-up éttermi túrán a Bay Area környékén. Gasztronómiai képzést kaptam a New England Culinary Institute-ban.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén