Airbnb-szolgáltatások

Séfek Doral területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

A Hot Box 305 élményprogram Rae séf vezetésével

Kényeztető ételeket készítek nemzetközi konyhák ihletésével, előkelő vendégeknek.

Gourmet reggeli krém

Minden fogásnál előtérbe kerülnek azok a készségek, amelyeket a legjobb éttermekben sajátítottam el.

Egyedi, kényelmes konyha Maoztól

Egy sor étel, amelyek ízvilágukkal elvarázsolják a vendégeket.

Ízletes kreációk Jay séftől

Hírességeknek is főztem, és a Flemings and Benihana fine dining étteremben is dolgoztam. Döntős voltam a Chef Karla's Favorite.Chef versenyen. A Fort Lauderdale-i Művészeti Intézetben tanultam.

Soflosushi Omakase

Egyedülálló japán vagy fúziós omakase-élmény.

Gyere be, hadd etesselek

A lélek étele, egy kis pimaszsággal: ahol a kényelmes ételek találkoznak a kreativitással, és minden falatnak megvan a maga története.

Michelin-szintű étkezés Collin vezetésével

10 éve vagyok séf egy miami villában, és a San Diego Culinary Institute-ban tanultam.

Szakácskonyha Adrianne szakáccsal

Gondosan válogatott, helyi termékeket és hozzávalókat tartalmazó menü Miamiból.

Élvezet és szállás: Cuinn séf Airbnb-élményprogramja

Tedd még különlegesebbé a kiruccanásodat egy privát gasztronómiai élménnyel. élő főzés és ínyenc ételek

Szívből jövő karibi ízek Triciától

Arra specializálódtam, hogy minden ételben érezhető legyen a karibi gyökerek és a szenvedély.

Food NetWork Chef Anthony séf kreatív munkája

Szenvedélyesen szeretem a konyhaművészet minden fajtáját, ízt és integritást hozva a fogásokba.

Prémium Omakase con Tomas

Luxus sushi élmény válogatott termékekkel, mint a Feröer-szigeteki lazac és a Hokkaidói fésűkagyló

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén