Airbnb-szolgáltatások

Séfek Tampa területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Tampa területén

Séf

Global cusine by Sovelle

13 év tapasztalat, hogy szakácsok házában nőttem fel, beindította a szenvedélyemet, és arra késztetett, hogy kreatív maradjak. A Le Cordon Bleu Gasztronómiai főiskolán kulináris művészeteket és sütést tanultam. Folyamatosan fejlesztem a főzési stílusomat azzal, hogy megelőzöm a legújabb gasztronómiai trendeket.

Séf

Tampa

Fúziós konyha Manny-től

15 év tapasztalat, hogy megosztom a készségeket a termelőtől az asztalig és a Michelin-csillagos éttermekig. A New York-i Nemzetközi Gasztronómiai Központban tanultam. 2013-ban és 2015-ben a világ egyik legelismertebb éttermében dolgoztam, a „ Celler De Can Rocában”. Folyamatosan dolgozom, csiszolom a készségeimet, és megtalálom a személyazonosságomat a konyhában, Elkezdtem befogadni a kultúrámat, és új ízeket hoztam Latin-Amerikából és az ázsiai konyhából. Remélem, hogy az ételem sok örömet és valódi emléket hoz.

Séf

Costal fusion by Chef Antwan Coleman

28 éves tapasztalattal rendelkezem, és imádok merész ízeket főzni különböző környezetben. 4 éves koromban kezdtem el főzni, 13 évesen pedig profi módon. Szerepeltem a Food Network, a The Cooking Channel, a Good Morning New Orleans és a Soleish Magazine.

Séf

Privát étkezés díjnyertes séffel

10 év tapasztalattal rendelkezem Jacques Pépin és José Andrés kulináris ikonjai alatt, és a Nobunál dolgoztam. A New York-i Francia Gasztronómiai Intézetben csiszoltam a francia technikával kapcsolatos készségeimet. A James Beard Alapítvány kiválasztott engem a 2017-es Women in Culinary Leadership Programra.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén