Airbnb-szolgáltatások

Séfek Miami Shores területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Otthoni étkezési menük Ignaciotól

Michelin-csillagos éttermeket vezettem, amelyek európai, mediterrán és vegán ételeket kínáltak.

Modern karibi ételek Wynne szakáccsal

Karibi gyökereimet globális konyhákkal ötvözve örömteli, tartalmas ételeket készítek.

Dee séf házias ételei

Jellegzetes fogásaimban különböző kulturális konyhákat keverek modern technikákkal.

Elegáns étkezés Facundo vezetésével

Fúziós étkezési élményeket teremtek helyi alapanyagok felhasználásával.

Millió dolláros ínyenc étkezés Walterrel

Ami híressé tett: a valaha felszolgált legdrágább étel elkészítése, a művészet és az ételek ötvözése.

Nemzetközi, felső-középkategóriás – inspiráló étkezés

Élénk ízek a karibi, amerikai és mediterrán konyha keverékéből.

Globális fúziós étkezés Nicholas által

A világ minden tájáról származó ízeket keverve felejthetetlen kulináris utazást nyújtok.

Steele séf a Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef első évadából

Én voltam az egyik a 60 ezer szakács közül, akik szerepeltek a Next Level Chefben, Gordon Ramsay versenyében a FOX-on.

Ötcsillagos nyitott konyha Marina Staver séf vezetésével

Michelin-szintű varázslat – egyedi fogások, amelyek mind az 5 érzékszervet megmozgatják.

Catering stílusosan, Chris vezetésével

Színes karrierem során fesztiválokon, gasztroműsorokon és a Freestyle Music Awards-on is dolgoztam.

Gazdag, globális konyha Randy séftől

A főzési stílusom a világ minden tájáról származó ízek élénk fúziója. Friss és ízletes

Mediterrán és fúziós konyha Ignaciotól

Mediterrán, francia és fúziós ételeket készítek nagyszerű alapanyagokból és fűszerekből.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén