Airbnb-szolgáltatások

Séfek Plainview területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Plainview területén

Séf

Nashville

Texas-stílusú grill Stuarttól

16 évnyi tapasztalattal több évtizednyi hagyományt, kézművességet és merész ízeket viszek minden tányérra. A Tennessee State University-n szereztem diplomát. A Nashville Hidden Gems és más üzletek fedezték fel az ételeimet.

Séf

Health-conscious fine dining by Mary Luu

5 év tapasztalat Az egészségtudatos ételekre specializálódott magánszakács, receptfejlesztő és sommelier vagyok. Gasztronómiai iskolába jártam New Yorkban, és Masa Takayama ad David Bouley alatt tanultam. Michelin-csillagos éttermekben dolgoztam New Yorkban.

Séf

Louisville

Derby bourbon brunch by Tammy

Szeretek főzni és szórakozni! Louisville egyik legnépszerűbb AirBNB-helyszínének, a Captain's Cabin Bed & Breakfast tulajdonosaként minden vendégnek ínyenc reggelit és elegáns élményt biztosítok. 2018-ban kiadtam az első szakácskönyvemet, a Captain's Cabin kedvenc receptjeimet. Amint az AirBNB elindította az AirBNB-élményprogramokat, elkezdtem kínálni a Cooking With Bourbon tanfolyamot, valamint a Soapmaking & Sudzy Fun órákat, amelyek nagyon népszerűnek bizonyultak a látogatók és a helyiek körében egyaránt. Ezek voltak a legnépszerűbb élmények a régióban. A Derby Brunch szezonális kedvenc.

Séf

Globális ízek és déli kényelem Zacki

37 év tapasztalatom van éttermi szakácsként, személyes szakácsként, vendéglősként és gasztronómiai stylistként. Az Epicurean Cooking Schoolban és a Ma Cuisine Cooking Schoolban tanultam Jonathan Waxmannal. Alapítottam a Zacki's Culinary Creations-t, és egy Zagat-minősítésű éttermet vezettem.

Séf

Odenton

Karibi fúzió Kenneth-től

17 évnyi tapasztalat, amit szakállas séfként ismernek, és a szenvedélyem és a karizmám az ételembe kerül. Kulináris művészeteket tanultam a Washingtoni Művészeti Intézetben, és a legjobb éttermekben főztem. Én voltam a személyes szakács Barack Obama első elnöki beiktatásán.

Séf

Chesapeake

Divine dining by Dessy

8 év tapasztalat A saját vállalkozásomat, az Ohso Royal Cuisines-t vezetem, ahol a luxusétkezésre összpontosítok. Operatív menedzsmentet tanultam az Auguste Escoffier School of Culinary Arts-tól. VIP ügyfeleket szolgáltam ki, és versenyző voltam a séf, Carla kedvenc séfversenyén.

Minden séfszolgáltatás

Finomított olasz és mediterrán ételek Seantól

16 éves tapasztalattal rendelkezem séf, aki vízparti éttermekben és privát klubokban dolgozott a menedzsmentben. Elsőrangú éttermekben és privát klubokban tanultam, ahol olasz konyhát sajátítottam el. Az ételek iránti szenvedélyemet a kulináris menedzsment karrierjévé tudtam alakítani.

Lorenzo séf francia és olasz konyhája

15 éves tapasztalat privát séfként hírességeknek és nem népszerű vendégeknek főztem szerte a világon. A világszerte elismert párizsi kulináris művészeti iskolában tanultam. Felbéreltek, hogy főzzek a sztársportolónak az NBA-huzata előtt.

Janeisha háromfogásos fogása

8 év tapasztalattal rendelkezem a legjobb gasztronómiai fesztiválokon, és elindítottam a Culinary Scents gyertyákat. Tapasztalt magánszakács vagyok, aki a Rickey Smiley Morning Show-n dolgozott. Versenyben voltam a Food Network Canada oldalán, és nemzeti színpadon mutattam be a kulináris készségeimet.

Finomított déli ételek Solitól

Szia! Kim vagyok, az ügyintéződ. A foglalás után segíthetek a foglalásod beállításában, és összeköthetlek Byron séffel! Mindig nyugodtan tegyél fel bármilyen kérdést! Soli séf kreatív és válogatott menükkel rendelkezik, amelyeket finoman végezhetsz. Csavart és előkelő, kényelmes ételek. Engedd, hogy eljöjjön, és segítsen egy kicsit jobban ellazulni. A vendégeidnek felejthetetlen élményben lesz részük. Szenvedéllyel és fáklyával főzöl, hogy minden alkalommal egyedi élményben legyen részed. 2011-ben végzett virginiai gasztronómiai intézet, és kulináris művészetekből és tudományokból szerzett társult diplomát.

Michelin-szintű fogás Juantól

20 év tapasztalat A Buenos Aires és Franciaország közötti képzés során kreativitást és globális hangulatot kölcsönözök az ételeknek. A Le Cordon Bleu-ban képeztem magam, és a francia gasztronómia terén szerzett készségeimet fejlesztettem. 20 évet töltöttem a premier argentin rendezvényszervezéssel.

Haute cuisine & Colombian fusion by Jose Luis

10 év tapasztalat, hogy ízeken és a művészetben gyökerező pontos megközelítésen keresztül próbálok történeteket elmesélni. A barcelonai Gasztronómiai Intézetben csiszoltam a készségeimet. A neves séftől tanultam, aki megnyerte a Top Chef 21. évadát.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén

Még több felfedezésre váró szolgáltatás