Tradition, Flavor, and Art by Abimael

Tradition, Flavor, and Art by Abimael

Meghitt szusit/fúziós ételeket, friss hozzávalókat és autentikus technikákat kínálok.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Mexikóváros
Megtalálható az otthonodban
Üzenetet küldhetsz Abimael részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
10 év tapasztalat
Szusi- és fúziós szakács vagyok, magas szintű tapasztalattal rendelkezem Mexikóban és világszerte.
Együttműködtem neves séfekkel
Dolgoztam olyan szakácsokkal, mint Adrián Ferrer, Paco Morales és Massimo Bottura.
Gastronomy International, UVM
Molekuláris főzésből diplomáztam, és Mukimonóban szereztem diplomát.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Mexikóváros területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Nincsenek foglalható alkalmak
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?
Tradition, Flavor, and Art by Abimael

Tradition, Flavor, and Art by Abimael

Meghitt szusit/fúziós ételeket, friss hozzávalókat és autentikus technikákat kínálok.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Mexikóváros
Megtalálható az otthonodban
Nincsenek foglalható alkalmak
Üzenetet küldhetsz Abimael részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
10 év tapasztalat
Szusi- és fúziós szakács vagyok, magas szintű tapasztalattal rendelkezem Mexikóban és világszerte.
Együttműködtem neves séfekkel
Dolgoztam olyan szakácsokkal, mint Adrián Ferrer, Paco Morales és Massimo Bottura.
Gastronomy International, UVM
Molekuláris főzésből diplomáztam, és Mukimonóban szereztem diplomát.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Mexikóváros területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?