Cuisine française Nicolastól
A technikára és a kivételes termékekre összpontosító francia gasztronómiai konyha
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Bordeaux
Megtalálható az otthonodban
Bisztronómiai menü
Ft42 909
Háromütemű menü (előétel, étel, desszert) friss, szezonális, minőségű, organikus prioritásokból.
Menu Epicurien
Ft64 363
Ötütemű menü (száj, bejárat, 2 fogás, desszert) prémium, szezonális, minőségi friss termékek alapján, az organikus termékek előtérbe helyezésével.
Gasztronómiai menü
Ft87 768
Hétütemű menü (száj, 2 bejárat, 2 étel, desszert, aranyos) kivételes, szezonális, minőségi friss termékekből készült, organikus termékekből.
Kaviárkóstoló
Ft95 570
5 kaviár kóstolása a franciaországi Aquitániából. Legalább 6 fő.
Üzenetet küldhetsz Nicolas részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
25 év tapasztalat
Normand, gasztronómiai létesítményekben dolgoztam, és konyhákat vezettem.
Hírességek privát szakácsa
Gasztronómiai konyhámat magánvacsorák és ünnepi koktélok során egyaránt nagyra értékelik.
Állami oklevéllel rendelkező szakember
Állami főzési és cukrászdiplomám van. Az Auguste Escoffier tanítványainak tagja.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
5-ből 5.0 csillag az értékelése 1 vélemény alapján
Az átlagos értékelés 3 vélemény után jelenik meg
0/0 elem megjelenítve
Házhoz megyek
Bordeaux, Arcachon, Cap Ferret és Saint-Émilion hegyközség területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Nicolas vállalkozás keretében fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft42 909
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?





