Sensory-driven private dining by Daniella

Sensory-driven private dining by Daniella

Személyre szabott gasztronómiai élményeket hozok létre, amelyek ötvözik a haute konyhát a művészettel.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, San Diego
Megtalálható az otthonodban
Üzenetet küldhetsz Daniella részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
20 év tapasztalat
Séf, sommelier és vizuális művész vagyok, aki egyedi gasztronómiai élményeket hoz létre.
Kiemelt karrieresemény
Megnyertem a Best Baja Dinner-t (San Diego Magazine) és az első helyezett Ceviche Master of California-t.
Végzettség és képzettség
Gasztronómiai művészetet tanultam, a Bikóban és Rústicóban dolgoztam, és a nagymamám konyhájában tanultam.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

Házhoz megyek

San Diego területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft64 914/fő kezdőártól
Minimális foglalási összeg: Ft129 827
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?
Sensory-driven private dining by Daniella

Sensory-driven private dining by Daniella

Személyre szabott gasztronómiai élményeket hozok létre, amelyek ötvözik a haute konyhát a művészettel.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, San Diego
Megtalálható az otthonodban
Ft64 914/fő kezdőártól
Minimális foglalási összeg: Ft129 827
Üzenetet küldhetsz Daniella részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
20 év tapasztalat
Séf, sommelier és vizuális művész vagyok, aki egyedi gasztronómiai élményeket hoz létre.
Kiemelt karrieresemény
Megnyertem a Best Baja Dinner-t (San Diego Magazine) és az első helyezett Ceviche Master of California-t.
Végzettség és képzettség
Gasztronómiai művészetet tanultam, a Bikóban és Rústicóban dolgoztam, és a nagymamám konyhájában tanultam.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

Házhoz megyek

San Diego területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?