Fúziós konyha Gustavótól: privát séf

A francia technikákat modern megközelítésekkel ötvözve fúziós ételeket készítek.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Zapopan
Megtalálható az otthonodban

Modern fúziós konyha Gustavótól

Ft25 129 Ft25 129/vendég
Élvezd a modern technikákkal és helyi alapanyagokkal készült, előételekből, első fogásokból, főételekből és desszertekből álló fúziós menüt.

Szezonális kóstolás

Ft29 318 Ft29 318/vendég
Átgondoltan előkészített kóstolási élmény, amely a hagyományos ízeket kortárs csavarokkal ötvözi, kiemelve a szezonális alapanyagokat.

Ínyenc gasztronómiai utazás

Ft33 505 Ft33 505/vendég
Élvezd a kifinomult ínyenc ételek kínálatát, amelyek a klasszikus technikákat merész ízekkel ötvözik.

Egyedi menü

Ft76 058 Ft76 058/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft125 645
Ez egy különleges menü neked
Üzenetet küldhetsz Gustavo részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
7 év tapasztalat
Profi szakács vagyok, aki a nemzetközi és fúziós konyhára specializálódott.
Kiemelt karrieresemény
Szakácsként szerepeltem a Take A Chefben Guadalajarában.
Végzettség és képzettség
Az Instituto Argentino de Artes Culinarias intézetben tanultam Guadalajarában.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

5-ből 5.0 csillag az értékelése 2 vélemény alapján

0/0 elem megjelenítve

Házhoz megyek

Zapopan, Guadalajara és Ajijic területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft25 129 Akár Ft25 129/vendég
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

Fúziós konyha Gustavótól: privát séf

A francia technikákat modern megközelítésekkel ötvözve fúziós ételeket készítek.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Zapopan
Megtalálható az otthonodban
Ft25 129 Akár Ft25 129/vendég
Ingyenes lemondás

Modern fúziós konyha Gustavótól

Ft25 129 Ft25 129/vendég
Élvezd a modern technikákkal és helyi alapanyagokkal készült, előételekből, első fogásokból, főételekből és desszertekből álló fúziós menüt.

Szezonális kóstolás

Ft29 318 Ft29 318/vendég
Átgondoltan előkészített kóstolási élmény, amely a hagyományos ízeket kortárs csavarokkal ötvözi, kiemelve a szezonális alapanyagokat.

Ínyenc gasztronómiai utazás

Ft33 505 Ft33 505/vendég
Élvezd a kifinomult ínyenc ételek kínálatát, amelyek a klasszikus technikákat merész ízekkel ötvözik.

Egyedi menü

Ft76 058 Ft76 058/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft125 645
Ez egy különleges menü neked
Üzenetet küldhetsz Gustavo részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
7 év tapasztalat
Profi szakács vagyok, aki a nemzetközi és fúziós konyhára specializálódott.
Kiemelt karrieresemény
Szakácsként szerepeltem a Take A Chefben Guadalajarában.
Végzettség és képzettség
Az Instituto Argentino de Artes Culinarias intézetben tanultam Guadalajarában.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

5-ből 5.0 csillag az értékelése 2 vélemény alapján

0/0 elem megjelenítve

Házhoz megyek

Zapopan, Guadalajara és Ajijic területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?