Ínyenc lakomák Graeme-től
Párizsban tanult szakács vagyok, aki minden falatban kiemeli a kulturális hatásokat.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Abbotsford
Megtalálható az otthonodban
Ottolenghi megosztási ünnep
Ft37 549 Ft37 549/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft225 292
Gyűljetek össze egy közös étkezési élményre, amely friss ízeket és különféle előételeket, főételeket és desszerteket kínál.
10 fogásos mediterrán lakoma
Ft41 840 Ft41 840/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft251 039
Élvezz egy családi stílusú menüt 3 előételel, 3 első fogással, 3 főfogással és 1 külön tányéron felszolgált desszerttel.
8 fogásos francia ínyenc ételek
Ft42 698 Ft42 698/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft256 189
Élvezd a kifinomult francia fine dining éttermet válogatott menüvel.
Üzenetet küldhetsz Graeme részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
10 év tapasztalat
Több mint 10 év különböző konyhákban, a Michelin Guide-tól a fine diningig világszerte.
Kiemelt karrieresemény
Francia Michelin-csillagos étteremben, új-zélandi elegáns étteremben és a legjobb párizsi sörözőkben szerzett szakértelem.
Végzettség és képzettség
A legjobb párizsi intézményekben tanult: L'escargot, La Chammare, Fish la Boissonnerie.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
5-ből 5.0 csillag az értékelése 1 vélemény alapján
0/0 elem megjelenítve
Házhoz megyek
Abbotsford és Sydney területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 25 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft37 549 Akár Ft37 549/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft225 292
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?




