Kulináris utazás Marion séffel
Hagyományos, kreatív és fúziós menüket készítek, hogy megosszam a szezonban elérhető jó és friss termékek széles választékát.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Párizs
Megtalálható az otthonodban
Koktél – vendéglátás
Ft20 947 Ft20 947/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft190 425
Házi készítésű falatkák üzleti találkozókhoz vagy privát rendezvényekhez. Kombináld a svédasztalos és a falatkákból álló kínálatot igény szerint. Standard ajánlat: 15 darab személyenként, kérésre személyre szabott menük is rendelkezésre állnak.
Lehetőségek:
Kérésre gyerekmenü is kapható.
7 főnél több vendég esetén extra segítségre van szükség a szolgáltatáshoz.
Villásreggeli – reggeli
Ft24 755 Ft24 755/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft114 255
Teljes szezonális reggeli, sós és édesített, főként házi készítésű, gluténmentes és tejmentes opciókkal, friss és egészséges termékekkel.
Lehetőségek:
Kérésre gyerekmenü is kapható.
7 főnél több vendég esetén extra segítségre van szükség a szolgáltatáshoz.
Barátságos főzős workshop
Ft28 564 Ft28 564/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft171 383
Barátokkal, kollégákkal vagy családdal, hogy tanulj vagy fejlődj a főzés és a sütés terén. Körülbelül 3 órás workshop, amely tartalmazza az összes élelmiszert, a kiszolgálást és az előkészületek kóstolását a workshop végén.
Fúziós vegetáriánus menü
Ft32 372 Ft32 372/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft133 298
100%-ban egészséges és vegetáriánus menü, amely szezonális zöldségeket és tonusmagokat mutat be, a meggyőződéses vagy kalandorok számára, akik meg szeretnének lepődni!
5 fogásos menük: szezonális aperitif, előétel, főétel, desszert, édességek.
Lehetőségek:
Gyerekmenü igény szerint.
Extra segítség a szolgáltatáshoz, ha több mint 7 vendég van.
Említsd meg a különleges igényeket vagy allergiákat.
Tavaszi-nyári fúziós menü
Ft34 277 Ft34 277/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft182 808
Meglepő utazás egészséges és fúziós ízekkel. Élvezd a szezonális zöldségeket, a lassan főzött ételeket és a kitűnő pácokat.
5 fogásból álló menü: aperitif, előétel, főétel, desszert, házi készítésű édességek.
Lehetőségek:
Kérésre gyerekmenü is kapható.
7 főnél több vendég esetén extra segítségre van szükség a szolgáltatáshoz.
Említsd meg a különleges igényeket vagy allergéneket.
Őszi-téli menü
Ft34 277 Ft34 277/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft186 617
Élvezz egy közös lakomát, amely friss hozzávalókat, merész fűszereket és kreatív vegetáriánus csavarokat ötvöz, mindezt a szezonális piac ihletésére.
5 fogásból álló menü: aperitif, előétel, főétel, házi desszert.
Lehetőségek:
Kérésre gyerekmenü is kapható.
7 főnél több vendég esetén extra segítségre van szükség a szolgáltatáshoz.
Említsd meg a különleges igényeket vagy allergéneket.
Üzenetet küldhetsz Marion részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
10 év tapasztalat
Szeretem megosztani a főzés iránti szenvedélyemet privát szakácsként vagy kulináris workshopokon
Több mint 900 privát esemény
Több mint 900 vendégnek főztem, és 8 évig a La Belle Assiette partnerszakácsaként dolgoztam.
Szakmai átképzés
2015-ben, a jogi és politikai diplomám megszerzése után elvégeztem egy szakmai átképzési programot (CAP Cuisine).
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
5-ből 5.0 csillag az értékelése 2 vélemény alapján
0/0 elem megjelenítve
Házhoz megyek
Párizs, Courbevoie, Levallois-Perret és Neuilly-sur-Seine területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Marion vállalkozás keretében fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft24 755 Akár Ft24 755/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft114 255
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?







