Élő tűzön főtt lakomát készít G séf
Magával ragadó kulináris élményeket teremtök, amelyek ötvözik a hagyományokat, a tüzet és az argentin asado ízeit, valamint a nyílt tűzön lassan főtt ételeket.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Asheville
Megtalálható az otthonodban
Hagyományos grillezés
Ft49 764 Ft49 764/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft165 880
A hagyományos gaucho-stílusú asado az argentin grillezés lényegét hozza az asztalodhoz.
Faszénen sült ribeye
Füstölt mustáros hátszín
Vaskeresztes sertésborda
Asado-stílusú grillezett csirke
Parázson sült teriyaki zöldség
Édesburgonya „Al Rescoldo”
Házon készített cézársaláta
Teljes asado-élmény
Ft56 399 Ft56 399/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft165 880
Kóstolj meg egy igazi argentin asadót friss, szezonális termékekkel.
Mindenre kiterjedő, családi stílusú ünnepség:
Előételek
Choripán mini szendvicsek
Füstölt portobello és brie falatok
Sonkával csomagolt fésűkagyló
Első tanfolyam
Patagóniai szüreti saláta
Fő tanfolyam
Faszénen sült ribeye
Füstölt mustáros hátszín
Vaskeresztes sertésborda
Asado-stílusú grillezett csirke
Parázson sült teriyaki zöldség
Édesburgonya „Al Rescoldo”
Desszert
Fuegos bourboncsokoládés brownieja
A tengertől a grillig
Ft56 399 Ft56 399/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft165 880
Garnélarák, fésűkagyló, osztriga, lazac, aranymakréla, csattogóhal és polip. Minden gaucho stílusban, nyílt tűzön grillezve.
10 fogásos menü éles lövéssel
Ft59 717 Ft59 717/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft298 584
Első fogás: Ember-Kissed Oysters
Második fogás: Provoleta a la Parrilla
Harmadik fogás: Zöldségsaláta
Negyedik fogás: „A la Llama” Carolina pisztráng
Ötödik fogás: Füstölt polentamedál
Hatodik fogás: „A la Cruz” hátszínborda
Hetedik fogás: Grillezett csirkeszárnyak
Nyolcadik fogás: 24 órás száraz pácolt szűzpecsenye
Kilencedik fogás: szezonális gyökér- és szőlőzöldségek
Desszert: hagyományos puding friss tejszínnel és bogyós gyümölcsökkel
Üzenetet küldhetsz Guillermo részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
16 év tapasztalat
Közel 20 éves tapasztalat professzionális nyílt tűzön főző szakácsként.
Kiemelt karrieresemény
A Las Piedras argentin grill és étterem tulajdonosa és vezető szakácsa több mint 15 éve.
Végzettség és képzettség
Buenos Airesben születtem és nőttem fel, és a nagyapámtól tanultam meg a tűzön főzés titkait.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
5-ből 5.0 csillag az értékelése 2 vélemény alapján
0/0 elem megjelenítve
Házhoz megyek
Asheville, Candler és Canton területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 20 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft56 399 Akár Ft56 399/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft165 880
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?





