Szezonális ínyenc ételek Christophe-tól
Szakács vagyok, aki szeret szezonális ételeket készíteni, és új ízeket mutatni a vendégeknek.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Rueil-Malmaison
Megtalálható az otthonodban
Szezonális bisztrómenü
Ft19 509
szezonális bisztrómenü gondosan feldolgozott friss termékekkel, bőséges és ízletes
Négyfogásos szezonális menü
Ft33 165
4 fogásból álló menüt kínálok az évszakoknak megfelelően, bisztró stílusú, ínyenc konyhát
4 fogásos bisztrós menü
Ft37 067
egy 4 fogásos bisztrómenüt ajánlok szezonális termékekkel, bőséges és ínyenc konyhával.
Üzenetet küldhetsz Cook'Avore részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
25 év szakácsként szerzett tapasztalat
25 éve vagyok szakács, és különböző profi konyhákban dolgoztam.
25 év szakácsként szerzett tapasztalat
10 éve dolgozom magánszakácsként, és az ügyfelek ízléséhez szabott menüket készítek
Szakácsiskola és éttermek
Szakácsiskolába jártam, és éttermekben dolgozva csiszoltam a szakmát.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
5-ből 5.0 csillag az értékelése 1 vélemény alapján
Az átlagos értékelés 3 vélemény után jelenik meg
0/0 elem megjelenítve
Házhoz megyek
Rueil-Malmaison területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Eljöhetsz hozzám is:
92000, Nanterre, Franciaország
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Cook'Avore magánszemélyként fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft19 509
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?




