Friss tészta bőség a Giò-tól
Olasz, friss tészta, klasszikus francia konyha, párosítás, lassú gasztronómia.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, London
Megtalálható az otthonodban
Friss tészta készítése
Ft41 526 Ft41 526/vendég
Magával ragadó tanfolyam, amelyen az ételek szerelmesei és a kezdő szakácsok megtanulják, hogyan kell kézzel tésztát készíteni.
Séf által készített vacsora
Ft48 083 Ft48 083/vendég
Négyfogásos étkezés az otthonod kényelméből vagy egy kiválasztott helyszínen.
Ínyenc vacsora
Ft61 197 Ft61 197/vendég
Luxus 5 fogásos étkezés, a legmagasabb színvonalon elkészítve.
Tésztakészítési lecke és vacsora
Ft65 568 Ft65 568/vendég
Egy tanfolyam, amelyet egy 4 fogásos vacsora követ, így a vendégek elfogyaszthatják az általuk készített tésztát.
Üzenetet küldhetsz Gio részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
20 év tapasztalat
Michelin-csillagos képzésű magánszakács, aki Londonban, Madridban, Milánóban és Párizsban főz.
Neves személyeknek főzött
Gyakorlati képzés Gualtiero Marchesi, a modern olasz konyha alapítója mellett.
A Le Cordon Bleu főzőiskolán tanult
A londoni Le Cordon Bleu, a Basque Culinary Center és a Marchesi Academy képzésén vett részt.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
London területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Eljöhetsz hozzám is:
Nagy-London, SE2 9LN, Egyesült Királyság
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 100 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Gio magánszemélyként fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft41 526 Akár Ft41 526/vendég
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?





