Ilaria római konyhája

Hagyományos római ételek és borok kóstolása.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Róma
Megtalálható az otthonodban

Hagyományos római vacsora

Ft22 470 Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
Autentikus ízek útja, amely egy articsókás előételből vagy sült tökvirágból, mozzarellával és szardellával (szezontól függően) kezdődik, amelyet gyöngyök, tésztazöldségek és vegyes bruschetta kísér. Ezután két hagyományos római fogás következik, amelyeket az eredeti receptek szerint készítenek – például carbonara, amatriciana vagy cacio e pepe. Végül egy időtlen klasszikus desszert: házi tiramisù.

Friss tésztakészítési leckék

Ft22 470 Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
A római hagyomány ízeinek szentelt autentikus élmény. A program egy üdvözlő aperitívvel kezdődik, amelyet helyi DOP-bor kísér Az élményprogram során háromféle friss tésztát készítünk és kóstolunk meg, mindegyiket hagyományos mártással párosítva: Fettuccine cacio e pepe (sajtos-borsos tészta) Ravioli friss paradicsomszósszal Norma mártás fülbevaló Édes befejezésként házi tiramisù készítése és kóstolása vár rád.

Római utcai ételek vacsorára

Ft22 470 Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
Gazdag és ízletes vacsora: ropogós, sült tökvirág mozzarellával és szardellával, pizza mortadella straccialtellával és pisztáciával, panzanella friss paradicsommal, ínyenc husbandzzo burratával és szardellával, és édes befejezésként a klasszikus husbandzzo tejszínnel. Mindezt helyi DOP-borral kísérve

Tengeri fogások vacsorára

Ft37 704 Ft37 704/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft150 436
Egy gasztronómiai tengeri útvonal, amelyet a szezonalitás és a fogás alapján kell meghatározni, és amely három előételt, egy tésztát és egy második fogást, majd házi készítésű desszerteket tartalmaz. Menüpélda: Előételek – vörös tonhalas tartár, ropogós polip burgonyakrémmel, bruschetta garnélarákos panzanellával. Először is – trófeák tengeri sügérrel, citrommal és pisztáciával. Második fogás – a nap fogása friss, mediterrán alapanyagokból. Helyi DOP-borral.

Római vacsora és borpárosítás

Ft45 321 Ft45 321/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft180 904
– Caprese saláta bivalytejből készült mozzarellával, érett paradicsommal és friss bazsalikommal, Falanghina del Sannio borral, friss és illatos. – Spagetti carbonara, krémes és ízletes a ropogós szalonnának, a tojásnak és a római pecorinónak köszönhetően, elegáns Verdicchio dei Castelli di Jesi bor kíséretében. – Saltimbocca alla Romana, borjúszűzérmék prosciuttóval és zsályával, intenzív Chianti Classico-val harmonizálva. – Hagyományos aramisù, amelyet Vin Santo del Chianti borral érdemes megkóstolni.
Üzenetet küldhetsz Ilaria részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
20 év tapasztalat
Szakács családi éttermekben és vendéglátóipari vállalatoknál Rómában.
Kiemelt karrieresemény
Megszerveztem a Spazio Giallo megnyitóját és egyéb eseményeit Rómában.
Végzettség és képzettség
Főzőtanfolyam az Italian Chef Academy-n.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Róma területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Eljöhetsz hozzám is: 00165, Róma, Lazio, Olaszország

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 1 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Ilaria vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft22 470 Akár Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

Ilaria római konyhája

Hagyományos római ételek és borok kóstolása.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Róma
Megtalálható az otthonodban
Ft22 470 Akár Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
Ingyenes lemondás

Hagyományos római vacsora

Ft22 470 Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
Autentikus ízek útja, amely egy articsókás előételből vagy sült tökvirágból, mozzarellával és szardellával (szezontól függően) kezdődik, amelyet gyöngyök, tésztazöldségek és vegyes bruschetta kísér. Ezután két hagyományos római fogás következik, amelyeket az eredeti receptek szerint készítenek – például carbonara, amatriciana vagy cacio e pepe. Végül egy időtlen klasszikus desszert: házi tiramisù.

Friss tésztakészítési leckék

Ft22 470 Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
A római hagyomány ízeinek szentelt autentikus élmény. A program egy üdvözlő aperitívvel kezdődik, amelyet helyi DOP-bor kísér Az élményprogram során háromféle friss tésztát készítünk és kóstolunk meg, mindegyiket hagyományos mártással párosítva: Fettuccine cacio e pepe (sajtos-borsos tészta) Ravioli friss paradicsomszósszal Norma mártás fülbevaló Édes befejezésként házi tiramisù készítése és kóstolása vár rád.

Római utcai ételek vacsorára

Ft22 470 Ft22 470/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft89 500
Gazdag és ízletes vacsora: ropogós, sült tökvirág mozzarellával és szardellával, pizza mortadella straccialtellával és pisztáciával, panzanella friss paradicsommal, ínyenc husbandzzo burratával és szardellával, és édes befejezésként a klasszikus husbandzzo tejszínnel. Mindezt helyi DOP-borral kísérve

Tengeri fogások vacsorára

Ft37 704 Ft37 704/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft150 436
Egy gasztronómiai tengeri útvonal, amelyet a szezonalitás és a fogás alapján kell meghatározni, és amely három előételt, egy tésztát és egy második fogást, majd házi készítésű desszerteket tartalmaz. Menüpélda: Előételek – vörös tonhalas tartár, ropogós polip burgonyakrémmel, bruschetta garnélarákos panzanellával. Először is – trófeák tengeri sügérrel, citrommal és pisztáciával. Második fogás – a nap fogása friss, mediterrán alapanyagokból. Helyi DOP-borral.

Római vacsora és borpárosítás

Ft45 321 Ft45 321/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft180 904
– Caprese saláta bivalytejből készült mozzarellával, érett paradicsommal és friss bazsalikommal, Falanghina del Sannio borral, friss és illatos. – Spagetti carbonara, krémes és ízletes a ropogós szalonnának, a tojásnak és a római pecorinónak köszönhetően, elegáns Verdicchio dei Castelli di Jesi bor kíséretében. – Saltimbocca alla Romana, borjúszűzérmék prosciuttóval és zsályával, intenzív Chianti Classico-val harmonizálva. – Hagyományos aramisù, amelyet Vin Santo del Chianti borral érdemes megkóstolni.
Üzenetet küldhetsz Ilaria részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
20 év tapasztalat
Szakács családi éttermekben és vendéglátóipari vállalatoknál Rómában.
Kiemelt karrieresemény
Megszerveztem a Spazio Giallo megnyitóját és egyéb eseményeit Rómában.
Végzettség és képzettség
Főzőtanfolyam az Italian Chef Academy-n.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Róma területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Eljöhetsz hozzám is: 00165, Róma, Lazio, Olaszország

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 1 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Ilaria vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?