Autentikus New Orleans-i tenger gyümölcsei Evan főzésében
Forrón főtt rákra, garnélarákra, osztrigára és minden más déli ételre specializálódtam.
Automatikusan lefordított szöveg
Cateringes, New Orleans
Megtalálható az otthonodban
Falatkás catering
Ft23 559/fő
Szezonálisan elérhető tenger gyümölcsei, főzve és forrón szállítva, fogyasztásra kész.
Bayou Boil
Ft28 607/fő
Tenger gyümölcsei szezonális rákkal, öbölbeli garnélarákkal, jegesrákkal, kukoricával, burgonyával és kolbásszal.
Uptown Boil
Ft35 338/fő
Luxuslakoma minden elérhető tengeri herkentyűvel, beleértve a rákot, a garnélarákot, a jegesrákot és 100 frissen kinyitott osztrigát.
Boil vezérigazgató
Ft45 435/fő
Királyi tengeri lakomával várunk, amely minden szezonális tengeri ételt tartalmaz, például homárfarkat, királyrákot és 100 frissen kinyitott osztrigát.
Üzenetet küldhetsz Evan részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
10 év tapasztalat
Tenger gyümölcseit főző szakács vagyok, aki jártas az osztrigák és a déli-öbölbeli tengerparti ételek világában.
Kiemelt karrieresemény
Szerepeltem egy részben, amelyben Zion Williamssont üdvözöltem New Orleansban.
Végzettség és képzettség
Megtanultam, hogyan főzzek a hazámból származó ételeket kis és nagy csoportoknak.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
5-ből 5.0 csillag az értékelése 3 vélemény alapján
0/0 elem megjelenítve
Házhoz megyek
New Orleans, French Quarter, Metairie és Covington területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Akár Ft23 559/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft235 590
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Cateringesek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?