Fatüzelésű catering Sebastianótól
A meghitt partiktól a vállalati rendezvényekig gondoskodom róla, hogy legyen kéznél ízletes pizza.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Clonbinane
Megtalálható az otthonodban
Minipizzás buli
Ft8 273 Ft8 273/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft239 273
Egy csomag, amely kézzel készített pizzák válogatását tartalmazza 72 órán át hidegen tárolt tésztával. Ideális kisebb összejövetelekhez.
Pizza és előételek
Ft9 144 Ft9 144/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft261 263
Autentikus pizzák lakomája 72 órán át hidegen tárolt tésztával, valamint friss, házi készítésű előételek választéka.
Pizzás kaland
Ft14 805 Ft14 805/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft391 894
Kézműves, fatüzelésű kemencében sült pizzák friss hozzávalókból, ízletes előételekkel.
Üzenetet küldhetsz Sebastiano részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
20 év tapasztalat
Friss hozzávalókat, kézműves technikákat és a fatüzelésű kemence varázsát ötvözem.
Kiemelt karrieresemény
Korábbi pizzaszakácsként alapítottam egy neves, mobil, fatüzelésű pizzaszállító céget.
Végzettség és képzettség
Giovanni Tesaurótól és Alessandro Negrinitől tanultam pizzakészítést.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Pheasant Creek, Clonbinane, Werribee South és Wallan területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Eljöhetsz hozzám is:
Keilor East, Victoria, 3033, Ausztrália
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft8 273 Akár Ft8 273/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft239 273
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?




