Michelin-ihlette étkezés Daniel által
A főzés Isten és az emberek szolgálatának egyik módja. Azért főzök, hogy tápláljam az embereket. Az emberek a legfontosabbak.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Maryville
Megtalálható az otthonodban
Óda Massimóhoz
Ft49 675 Ft49 675/vendég
Az olasz ételeket kedvelőknek szóló, négy fogásból álló kulináris tisztelgés az olasz fine dining lényegének és művészetének. Tartalmaz 1 előételt, 1 első fogást, 1 főételt és 1 desszertet.
Családi összejövetel
Ft59 610 Ft59 610/vendég
Lazíts egy 4 fogásos menü mellett, amelynek megnyugtató és emelkedett fogásai összekötik a szíveket, és ünneplik az összetartozást. Tartalmaz 1 előételt, 1 első fogást, 1 főételt és 1 desszertet.
Ünnepség
Ft74 512 Ft74 512/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft149 025
Ez az ünnepi és gazdag, 8 fogásból álló étkezés úgy készült, hogy minden születésnapi pillanat felejthetetlen legyen. 2 előétel, 2 első fogás, 2 főfogás és 2 desszert.
Üzenetet küldhetsz Daniel részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
10 év tapasztalat
4 év az Alineában és a French Laundryben; Chef de Cuisine San Franciscóban, most Tennessee-ben.
Séf a Taksimban
A San Franciscó-i Taksim étterem séfje; sikeresen megnyitotta a helyszínt.
Szakácsiskola
A Johnson and Wales University Denver egyetemen tanult, és Michelin-éttermekben szerzett gyakorlatot.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Maryville területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 100 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft49 675 Akár Ft49 675/vendég
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?




