A tanyától az asztalig

Szórakoztató, a farmról az asztalra szállított konyha, amelyet helyi termelők, gazdák és kézművesek kincseiből készítenek
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Atlanta
Megtalálható az otthonodban

Termelői különlegesség

Ft14 938 
Minimális foglalási összeg: Ft29 876
Válassz a szakács által összeállított, termelőtől az asztalig szállított négy étel közül: marhahús, csirke, tenger gyümölcsei vagy vegán. Minden szezonális étel tartalmaz egy tápláló előételt, egy élénk köretet és egy átgondolt desszertet. Hetente változik, és frissen, szépen elkészítve, fogyasztásra készen érkezik.

Organikus tisztaság és forma

Ft19 253 
Minimális foglalási összeg: Ft33 195
Tiszta, szakács által készített étel organikus, szezonális terményekből és az általad választott növényi alapú összetevőkből vagy legelőn nevelt húsokból. Tápanyagokban gazdag, kiegyensúlyozott és ízletes – ideális a minőséget és tisztaságot kereső, wellness-tudatos vendégeknek. Kiszállítás / helyszíni

Villásreggeli a farmról az asztalra

Ft22 573 
Minimális foglalási összeg: Ft39 834
Szezonális, a termelőtől az asztalig szállított, friss, helyi alapanyagokból készült villásreggeli. Válassz szállítást vagy helyszíni elkészítést. Elegáns főételeket, élénk köreteket és házi készítésű édességeket tartalmaz – tökéletes a nyugodt reggelekhez vagy a stílusos délutáni összejövetelekhez.

Vacsora a farmról az asztalig

Ft30 208 
Minimális foglalási összeg: Ft60 415
A helyszínen elkészített, kiemelkedő, a termelőtől az asztalig kóstolómenü. Több fogás, amely kiemeli a főszezonban elérhető, helyben beszerzett alapanyagokat – kifinomultan tálalva, hogy kifinomult, meghitt étkezési élményt nyújtson, amely táplál és lenyűgöz.

Tésztakészítő műhely

Ft39 834 
Minimális foglalási összeg: Ft79 668
Készíts friss tésztát kézzel – raviolit vagy gnocchit – helyi, szezonális alapanyagokból. Élénk szószokkal és opcionális borral. Olasz élmény a termelőtől az asztalig, helyben elkészítve és megosztva a hagyományokat, ízeket és kézműves ételeket kedvelőknek

A tanyától az asztalig egész nap

Ft74 689 
Minimális foglalási összeg: Ft149 378
Egész napos, a termelőtől az asztalig tartó élményprogram szezonális villásreggelivel, tápláló vacsorával, egész nap elérhető, magas színvonalú harapnivalókkal és előkelő alkoholmentes koktélokkal. Szakács által készített helyi alapanyagokból – lassú, átgondolt étkezéshez reggeltől estig.
Üzenetet küldhetsz Miguel részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
15 év tapasztalat
Alapító/főszakács, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill és Bambu Sushi & Ramen.
Kiemelt karrieresemény
Dolgoztam a Sundance filmfesztiválon, és főztem Martha Stewarttal, Alice Watersszel
Végzettség és képzettség
Kulináris diplomát szereztem az Escoffier főzőiskolán.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Atlanta területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft14 938 
Minimális foglalási összeg: Ft29 876
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

A tanyától az asztalig

Szórakoztató, a farmról az asztalra szállított konyha, amelyet helyi termelők, gazdák és kézművesek kincseiből készítenek
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Atlanta
Megtalálható az otthonodban
Ft14 938 
Minimális foglalási összeg: Ft29 876
Ingyenes lemondás

Termelői különlegesség

Ft14 938 
Minimális foglalási összeg: Ft29 876
Válassz a szakács által összeállított, termelőtől az asztalig szállított négy étel közül: marhahús, csirke, tenger gyümölcsei vagy vegán. Minden szezonális étel tartalmaz egy tápláló előételt, egy élénk köretet és egy átgondolt desszertet. Hetente változik, és frissen, szépen elkészítve, fogyasztásra készen érkezik.

Organikus tisztaság és forma

Ft19 253 
Minimális foglalási összeg: Ft33 195
Tiszta, szakács által készített étel organikus, szezonális terményekből és az általad választott növényi alapú összetevőkből vagy legelőn nevelt húsokból. Tápanyagokban gazdag, kiegyensúlyozott és ízletes – ideális a minőséget és tisztaságot kereső, wellness-tudatos vendégeknek. Kiszállítás / helyszíni

Villásreggeli a farmról az asztalra

Ft22 573 
Minimális foglalási összeg: Ft39 834
Szezonális, a termelőtől az asztalig szállított, friss, helyi alapanyagokból készült villásreggeli. Válassz szállítást vagy helyszíni elkészítést. Elegáns főételeket, élénk köreteket és házi készítésű édességeket tartalmaz – tökéletes a nyugodt reggelekhez vagy a stílusos délutáni összejövetelekhez.

Vacsora a farmról az asztalig

Ft30 208 
Minimális foglalási összeg: Ft60 415
A helyszínen elkészített, kiemelkedő, a termelőtől az asztalig kóstolómenü. Több fogás, amely kiemeli a főszezonban elérhető, helyben beszerzett alapanyagokat – kifinomultan tálalva, hogy kifinomult, meghitt étkezési élményt nyújtson, amely táplál és lenyűgöz.

Tésztakészítő műhely

Ft39 834 
Minimális foglalási összeg: Ft79 668
Készíts friss tésztát kézzel – raviolit vagy gnocchit – helyi, szezonális alapanyagokból. Élénk szószokkal és opcionális borral. Olasz élmény a termelőtől az asztalig, helyben elkészítve és megosztva a hagyományokat, ízeket és kézműves ételeket kedvelőknek

A tanyától az asztalig egész nap

Ft74 689 
Minimális foglalási összeg: Ft149 378
Egész napos, a termelőtől az asztalig tartó élményprogram szezonális villásreggelivel, tápláló vacsorával, egész nap elérhető, magas színvonalú harapnivalókkal és előkelő alkoholmentes koktélokkal. Szakács által készített helyi alapanyagokból – lassú, átgondolt étkezéshez reggeltől estig.
Üzenetet küldhetsz Miguel részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
15 év tapasztalat
Alapító/főszakács, Himiko Sushi & Steakhouse, Agave Grill és Bambu Sushi & Ramen.
Kiemelt karrieresemény
Dolgoztam a Sundance filmfesztiválon, és főztem Martha Stewarttal, Alice Watersszel
Végzettség és képzettség
Kulináris diplomát szereztem az Escoffier főzőiskolán.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Atlanta területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?