Toszkán és mediterrán ételek Alessandroval
A nemzetközi konyha területén képzett séf, aki jelentős tapasztalatot szerzett fontos szállodákban és éttermekben. Az összetevők minőségére és szezonális jellegére való odafigyelés az egyedülálló élmény érdekében
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Firenze
Megtalálható az otthonodban
Élmény a séffel
Ft21 026 Ft21 026/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft76 458
egy utazás Toszkána valódi ízein keresztül, a legtöbbet hozva ki a termékekből
előétel – pappa al pomodoro és burrata
első fogás – házi tagliatelle toszkán ragúval
fogás – nagy darab sertéshús régimódi módon főzve almával és szilvával
desszert – creme brulee
Toszkán ízek 1
Ft24 849 Ft24 849/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft84 104
Merülj el a toszkán ízekben 4 hagyományos fogásból álló menükkel, amelyek 4 fogásból állnak, és emlékezetes, bódító utazásra invitálnak
Előétel: Tartar scottona bruschettával, savanyú vajjal és szardellával
Első fogás: házi pici paradicsommal és fokhagymával
főétel: peposo all'imprunetina (borban és borsban párolt marhahús), bab üvegben
Desszert: Creme Bruleè
Toszkán ízek 2
Ft24 849 Ft24 849/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft84 104
Merülj el a toszkán ízekben 4 hagyományos fogásból álló menükkel, amelyek 4 fogásból állnak, és emlékezetes, bódító utazásra invitálnak
Előétel: édesköményes saláta citrusfélékkel, apróra vágott pisztáciával és Colonnata szalonnával készült kenyérkanapéval
Első fogás: Házi készítésű Mugello burgonya trofell toszkán húsmártással
Főétel: Nagy darab sült sertés almával és szilvával
Desszert: karamellkrém
Toszkán ízek 3
Ft28 672 Ft28 672/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft95 572
Merülj el a toszkán ízekben 4 hagyományos fogásból álló menükkel, amelyek 4 fogásból állnak, és emlékezetes, bódító utazásra invitálnak
Előétel: Toszkán felvágottak keveréke, hagyományos csirkemáj-crostini
Első fogás: Házi tagliatelle kacsaraguval
Főétel: Kacsamell CBT narancsszósz burgonya au gratin fekete tarfuo
Csokoládés lepény desszert puha belsővel
P
Toszkán ízek 4
Ft28 672 Ft28 672/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft91 749
Merülj el a toszkán ízekben 4 hagyományos fogásból álló menükkel, amelyek 4 fogásból állnak, és emlékezetes, bódító utazásra invitálnak
Előétel: Pácolt scottona carpaccio és fekete szarvasgomba:
Első fogás: Házi pappardelle vaddisznóval
Főétel: marhahúsfilé mártásban zöldbabbal és nyári szarvasgombás baconnel
Desszert: hagyományos tiramisu
A tenger az otthonodban
Ft33 641 Ft33 641/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft63 078
Négyfogásos tengeri ételek menüje
Előétel: Pácolt lazac céklaszószban, borókás gin, vajjal készült répapüré, lestyánpesto és kandírozott citrom
előétel Spagetti kagylóval és bottargával
tengeri sügér főétel burgonyával és olajbogyóval
Karamellkrémes desszert
Üzenetet küldhetsz Alessandro részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
25 év tapasztalat
Nagy berlini szállodákban szerzett tapasztalattal rendelkezem, nemzetközi francia és olasz konyha
Dolgozott az Adlonnál és a Nhow-nál
Kreativitás, tisztelet és szeretet: a konyhám az érzelmek nyelvén szól
Gasztronómiai diplomás
2018-ban szereztem szakácsdiplomát Németországban, Berlinben
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
5-ből 5.0 csillag az értékelése 2 vélemény alapján
0/0 elem megjelenítve
Házhoz megyek
Firenze, Grassina, Antella és Fiesole területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Alessandro magánszemélyként fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft33 641 Akár Ft33 641/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft63 078
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?






