Montreali Gasztronómiai Asztal
Minden étkezésnél a szolgáltatás és a finom ételek iránti szeretetemet hozom el!
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Saint-Hyacinthe
Megtalálható az otthonodban
3 fogásos menü
Ft41 332 Ft41 332/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft82 664
Élvezze a tapasztalt, gondos szakácsot, akivel jó időt tölthet párként vagy barátokkal! Az estély 1 választott előételből, 1 választott szezonális előételből, 1 választott szezonális főételből, 1 választott desszertből áll.
Olaszország
Ft41 332 Ft41 332/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft82 664
Olasz specialitások, házi készítésű tészták, és még sok más! Mamamia!
5 fogásos menü
Ft66 131 Ft66 131/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft132 262
Kiváló minőségű menüt kínálok, amely kivételes szezonális termékeket tartalmaz. 1 meglepetésfalatot, 1 előételt, 1 húsételt, 1 halételt és 1 desszertet kóstolsz meg. Érett sajtok választékával kiegészítve.
Üzenetet küldhetsz Gauthier részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
15 év tapasztalat
Dolgoztam Michelin-csillagos éttermekben és rangos szállodákban
Kiemelt karrieresemény
2023-ban New Yorkban felvették a Francia Kulináris Akadémiába
Végzettség és képzettség
Franciaországban szereztem szakképesítést a vendéglátóiparban és a vendéglátásban
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Montérégie és Mirabel területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Eljöhetsz hozzám is:
Montréal, Quebec, H1V 3E9, Kanada
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 1 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft41 332 Akár Ft41 332/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft82 664
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?




