Személyes szakácsok az otthonodban: Antonio és Tania
Spanyol, olasz, kubai konyha és személyre szabott étkezési élmények.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Salerno
Megtalálható az otthonodban
Paella és sangria
Ft17 498/fő
Eredeti spanyol tengeri paella és sangria
Ez a menü elvisz Spanyolország szívébe,
arra kérünk, hogy utazz anélkül, hogy elmozdulnál!
mindezt a legjobb tapasszal
*LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA A MENÜ RÉSZLETEIÉRT
Bbq Fire and Flavor
Ft25 275/fő
A helyi grill autentikus és intenzív ízeit szeretnénk megismertetni gondosan és szenvedéllyel készített ételekből álló válogatásunkkal, amely egyedi és emlékezetes élményt nyújt.
Hazai sajtok és pácolt húsok különleges válogatása, a legjobb húsokkal, mindezt innovatív kulináris technikákkal és az ősi tűzzel párosítva
Ezen a menün akár 15 különböző ételt is megkóstolhatsz.
Szarvasgombaélmény
Ft28 386/fő
Élvezd az egyedi élményt olyan előételekkel, mint a bruschetta, a szarvasgomba-golyók és a vol-au-vent.
Első fogásként válassz szarvasgombás tagliatelle-t, tenger gyümölcseivel készült spagettit vagy fehér lasagnát.
Főfogásként válassz a borostyánnal ízesített sárgafarkú makrahal vagy borjúhús közül.
Zárd egy finom, kézzel készített desszerttel.
*LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA A MENÜ RÉSZLETEIÉRT
A Földközi-tenger szimfóniája
Ft33 052/fő
Kulináris utazás a Földközi-tenger ízein és aromáin keresztül,
Kulináris utazás a mediterrán ízek és illatok világában, tisztelgés az olasz föld és tenger előtt
Ez a menü 9 fogásból áll, amelyek közül 6-ot választhatok.
*LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA A MENÜ RÉSZLETEIÉRT
Esküvői menü 2025
Ft38 496/fő
Örömmel kínálunk neked felejthetetlen kulináris élményt. Menünket szeretettel és gondossággal hoztuk létre, hogy megünnepeljük két szív egyesülését, és örömet szerezzünk az ízléseteknek. Élvezd a gasztronómiai utazást, amit neked készítettünk, és jó étvágyat!
9 előétel (büfé)
1 előétel
2 első fogás
1 sorbet
2 főétel
Desszert előtti
Desszert
*LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA A MENÜ RÉSZLETEIÉRT
Üzenetet küldhetsz Chef Antonio részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
20 év tapasztalat
Több mint 20 éve főzök Európa legjobb szállodáiban és éttermeiben.
Gasztronómiai karrier
Szakértő a hagyomány és az innováció ötvözésében az egyedi ételekért.
Autodidakta szakács
A nagymamámtól és az anyámtól tanultam meg főzni Dél-Olaszországban.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Salerno, Nápoly, Positano és Amalfi területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 100 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Chef Antonio magánszemélyként fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Akár Ft33 052/vendég
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?