Élő konyha és bio termékek

A növényi és virágos ízek a legfinomabbak és legizgalmasabbak. Éppen ezért állnak érzékeny és elkötelezett kulináris alkotásaim középpontjában.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Párizs
Megtalálható az otthonodban

Vegetáriánus felfedezés

Ft32 095/fő
Ötfogásos étel, amely gazdag, édes és sós ízeket tartalmaz: friss sajttal töltött káposzta, shiso chutney és keksz; cékla tatár füstölt olajjal, fehér gyümölcsökkel és parmezán csempékkel; karfiol tempura misóval, vadrizzsel és mandulatejjel; Fig & Lillet tiramisu; Citrus és fekete tea fondant. A menü az évszakokkal együtt változik. Beszéljünk róla!

Privát vacsora

Ft33 269/fő
Öt fogásos bisztronómiai vacsora, amely a francia gasztronómia klasszikusait kortárs megközelítéssel fedezi fel újra: Francia pirítós és fehér halas tatár juzuval; tojáspüré, krémes kukorica, miso emulzió, megégett kukorica és polenta csempék; kacsafűzér gránátalmás melasz, édesburgonyapüré és cékla fűszer; házi készítésű csokoládé profiterolok, vanília és tonkabab; mini pavlova szezonális gyümölcsökkel. A menü az évszakokkal együtt változik. Beszéljünk róla!

Ázsiai fúziós

Ft33 269/fő
Ötlépéses párbeszéd az ázsiai és a francia konyhaművészet között. Finom ételek, ahol a kíméletes főzés, a savanyúságok és az umami szószok az egyszerűséggel harmonizálnak: Onigiris kimshivel és koreai szilvaszószszal; tengeri bream carpaccio, leche de tigre és fűszeres olaj; marhahúsos tataki, fondant zöldségek és szilva savanyúságok; párolt sütemény fekete szezámmal, fehér csokoládé ganache és citrusszegmensek; Matcha financier. A menü az évszakokkal együtt változik. Beszéljünk róla!

Ételek és italok párosítása esti program

Ft58 710/fő
Öt étel-bor vagy -mocktail párosításból álló menü egy érdekes és elkötelezett estéhez, organikus és helyi termékekből. Egyedi menü az évszakok során. Beszéljük meg!
Üzenetet küldhetsz Margot részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
3 év tapasztalat
Szakács a Crème-ben (bisztrónom étterem Montmartre-on)
Kiemelt karrieresemény
Részvétel a Villa Rocabella, a Pradet-ben található luxus rezidencia konyhaművészeti rezidenciáján
Végzettség és képzettség
Konyhai képzés
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Párizs, Versailles és Saint-Germain-en-Laye területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Margot magánszemélyként fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.
Akár Ft33 269/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft238 754
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

Élő konyha és bio termékek

A növényi és virágos ízek a legfinomabbak és legizgalmasabbak. Éppen ezért állnak érzékeny és elkötelezett kulináris alkotásaim középpontjában.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Párizs
Megtalálható az otthonodban
Akár Ft33 269/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft238 754
Ingyenes lemondás

Vegetáriánus felfedezés

Ft32 095/fő
Ötfogásos étel, amely gazdag, édes és sós ízeket tartalmaz: friss sajttal töltött káposzta, shiso chutney és keksz; cékla tatár füstölt olajjal, fehér gyümölcsökkel és parmezán csempékkel; karfiol tempura misóval, vadrizzsel és mandulatejjel; Fig & Lillet tiramisu; Citrus és fekete tea fondant. A menü az évszakokkal együtt változik. Beszéljünk róla!

Privát vacsora

Ft33 269/fő
Öt fogásos bisztronómiai vacsora, amely a francia gasztronómia klasszikusait kortárs megközelítéssel fedezi fel újra: Francia pirítós és fehér halas tatár juzuval; tojáspüré, krémes kukorica, miso emulzió, megégett kukorica és polenta csempék; kacsafűzér gránátalmás melasz, édesburgonyapüré és cékla fűszer; házi készítésű csokoládé profiterolok, vanília és tonkabab; mini pavlova szezonális gyümölcsökkel. A menü az évszakokkal együtt változik. Beszéljünk róla!

Ázsiai fúziós

Ft33 269/fő
Ötlépéses párbeszéd az ázsiai és a francia konyhaművészet között. Finom ételek, ahol a kíméletes főzés, a savanyúságok és az umami szószok az egyszerűséggel harmonizálnak: Onigiris kimshivel és koreai szilvaszószszal; tengeri bream carpaccio, leche de tigre és fűszeres olaj; marhahúsos tataki, fondant zöldségek és szilva savanyúságok; párolt sütemény fekete szezámmal, fehér csokoládé ganache és citrusszegmensek; Matcha financier. A menü az évszakokkal együtt változik. Beszéljünk róla!

Ételek és italok párosítása esti program

Ft58 710/fő
Öt étel-bor vagy -mocktail párosításból álló menü egy érdekes és elkötelezett estéhez, organikus és helyi termékekből. Egyedi menü az évszakok során. Beszéljük meg!
Üzenetet küldhetsz Margot részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
3 év tapasztalat
Szakács a Crème-ben (bisztrónom étterem Montmartre-on)
Kiemelt karrieresemény
Részvétel a Villa Rocabella, a Pradet-ben található luxus rezidencia konyhaművészeti rezidenciáján
Végzettség és képzettség
Konyhai képzés
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Párizs, Versailles és Saint-Germain-en-Laye területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Margot magánszemélyként fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?