José Luis madridi haute cuisine-je

Olyan 5 csillagos szállodákban főztem, mint a The Palace.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Madrid
Megtalálható itt: Taberna & Media

Ínyenc tapas borral

Ft27 423/fő
Élvezd a haute cuisine tapasokat válogatott borokkal. Ez a menü hagyományt, újítást és ízt kínál minden falatban. Ideális a kíváncsi ínyenceknek, akik új dolgokat szeretnének kipróbálni.

Klasszikus tapas borral

Ft27 423/fő
Fedezd fel újra a hagyományos tapas ízét, amelyhez félelmetes borok is járnak. Ez a lehetőség a hagyományos spanyol konyha előtt tiszteleg.

Mediterrán tapas borral

Ft31 340/fő
Élvezd a legfrissebb tapasokat, amelyeket a tengerünk konyhája ihletett. Ez a menü tele van olívaolajjal, tenger gyümölcseivel, zöldségekkel és fűszerekkel, amelyeket a homok és a só ízét idéző kortyok kísérnek.
Üzenetet küldhetsz Jose Luis részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
40 év tapasztalat
Olyan szakácsokkal főztem, mint Claude Maison, Alain Guigan, Francisco Rubio és Luis Irizar.
Kiemelt karrieresemény
Megjelentem a Macarfi útmutatóban, a Repsol útmutatóban és a Time Out Madridban.
Végzettség és képzettség
A Lago vendéglátó iskolában és a María Zallas iskolában tanultam.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Helyszín

Taberna & Media
28009, Madrid, Madrid autonóm közösség, Spanyolország

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 1 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Jose Luis vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.
Akár Ft27 423/vendég
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

José Luis madridi haute cuisine-je

Olyan 5 csillagos szállodákban főztem, mint a The Palace.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Madrid
Megtalálható itt: Taberna & Media
Akár Ft27 423/vendég
Ingyenes lemondás

Ínyenc tapas borral

Ft27 423/fő
Élvezd a haute cuisine tapasokat válogatott borokkal. Ez a menü hagyományt, újítást és ízt kínál minden falatban. Ideális a kíváncsi ínyenceknek, akik új dolgokat szeretnének kipróbálni.

Klasszikus tapas borral

Ft27 423/fő
Fedezd fel újra a hagyományos tapas ízét, amelyhez félelmetes borok is járnak. Ez a lehetőség a hagyományos spanyol konyha előtt tiszteleg.

Mediterrán tapas borral

Ft31 340/fő
Élvezd a legfrissebb tapasokat, amelyeket a tengerünk konyhája ihletett. Ez a menü tele van olívaolajjal, tenger gyümölcseivel, zöldségekkel és fűszerekkel, amelyeket a homok és a só ízét idéző kortyok kísérnek.
Üzenetet küldhetsz Jose Luis részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
40 év tapasztalat
Olyan szakácsokkal főztem, mint Claude Maison, Alain Guigan, Francisco Rubio és Luis Irizar.
Kiemelt karrieresemény
Megjelentem a Macarfi útmutatóban, a Repsol útmutatóban és a Time Out Madridban.
Végzettség és képzettség
A Lago vendéglátó iskolában és a María Zallas iskolában tanultam.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Helyszín

Taberna & Media
28009, Madrid, Madrid autonóm közösség, Spanyolország

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 1 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Jose Luis vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?