Frédéric szezonális menüje
Ételeket, vacsorákat és fogadásokat (születésnap, esküvő, ...) készítek Önnek, személyre szabott és innovatív, kifinomult konyhaművészeti szolgáltatást nyújtva. Az Ön ízlésének és a szezonnak megfelelően
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Strasbourg
Megtalálható az otthonodban
Kulináris szenvedély menü a fe-től
Ft32 684 Ft32 684/vendég
A te igényeidre és a szezonra szabott, 3 fogásból álló menü: előétel, főétel és desszert. És még egy tál érlelt sajtot is felszolgálunk mellé. Ez magában foglalja a helyszíni főzést, az asztalnál történő kiszolgálást, valamint a konyha takarítását a vendégfogadás végén. Válasszuk ki együtt az ételeket
6 fogásos kóstolómenü
Ft48 065 Ft48 065/vendég
Ez a verzió előételeket, 2, az ízlésednek és vágyaidnak megfelelő előételt, főételt, érlelt sajtokat és desszertet tartalmaz. A termékek szezonálisak lesznek, észszerű adagokban.
Üzenetet küldhetsz Marie-Hélène részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
25 év tapasztalat
Egy privát csoport ügyvezető vezetője és a Lucas Carton, Crocodile, Loiseau részleg vezetője
Kiemelt karrieresemény
Fiatal séf Gault Millau és Champérard, France 3 , ...
Végzettség és képzettség
CAP és BTS Szálloda- és vendéglátóipar
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Strasbourg, Obernai, Saverne és Sarrebourg területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 12 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Marie-Hélène magánszemélyként fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft32 684 Akár Ft32 684/vendég
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?



