Hervé Paya séf szezonális menüje

Szezonális menüket alkotok, amelyekben a technika, az érzelem és a kivételes termékek találkoznak, és amelyekben Réunion szigetéről származó gyökereim, utazásaim és a kortárs francia konyha ihletnek.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Párizs
Megtalálható az otthonodban

Felfedező menü

Ft38 491 
Minimális foglalási összeg: Ft230 945
A felfedező menü egy 4 fogásos vacsora (előétel, előétel, főétel, desszert), amelyet a vendégek előtt készítenek el. Szeretek különleges pillanatokat teremteni, amikor megoszthatok valamit: főzök, mesélek, történeteket mondok. Minden fogást a Réunion-szigeti gyökereim és az utazásaim ihlettek, a francia konyha és a világ ízei között. Barátságos és kifinomult élmény, ahol a tányér igazi utazássá válik.

Aláírás menü

Ft57 736 
Minimális foglalási összeg: Ft346 418
Gasztronómiai élmény 4-5 lépésben, a kifinomultság és a kreativitás között. Az utazásaim és a Réunion-szigeti gyökereim által ihletett ételeket készítek előtted, szezonális termékeket és egzotikus hatásokat keverve. Egy igazi érzékszervi utazás, ahol minden tányér egy történetet mesél el.

Gasztronómiai élményprogram menü

Ft76 982 
Minimális foglalási összeg: Ft461 891
A tökéletes élmény: egy 6 fogásból álló, személyre szabott kóstolómenü. Minden fogást az igényeidnek megfelelően tervezek, hogy egy ínyenc étteremhez méltó, kivételes vacsorát készíthessek közvetlenül az otthonodban. Élő főzés, tapasztalatcsere, ízpárosítás és gondos tálalás: felejthetetlen pillanat az utazás és a haute cuisine között.
Üzenetet küldhetsz Hervé részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
2 év tapasztalat
Alexandre Auger séf mellett főztem, és csapatot képeztem Zanzibáron
Kiemelt karrieresemény
Franciaországban, Ibizán és Tanzániában főztem magánszakácsként magán- és profi ügyfeleknek
Végzettség és képzettség
HACCP
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Párizs és Lille területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Hervé vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft38 491 
Minimális foglalási összeg: Ft230 945
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

Hervé Paya séf szezonális menüje

Szezonális menüket alkotok, amelyekben a technika, az érzelem és a kivételes termékek találkoznak, és amelyekben Réunion szigetéről származó gyökereim, utazásaim és a kortárs francia konyha ihletnek.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Párizs
Megtalálható az otthonodban
Ft38 491 
Minimális foglalási összeg: Ft230 945
Ingyenes lemondás

Felfedező menü

Ft38 491 
Minimális foglalási összeg: Ft230 945
A felfedező menü egy 4 fogásos vacsora (előétel, előétel, főétel, desszert), amelyet a vendégek előtt készítenek el. Szeretek különleges pillanatokat teremteni, amikor megoszthatok valamit: főzök, mesélek, történeteket mondok. Minden fogást a Réunion-szigeti gyökereim és az utazásaim ihlettek, a francia konyha és a világ ízei között. Barátságos és kifinomult élmény, ahol a tányér igazi utazássá válik.

Aláírás menü

Ft57 736 
Minimális foglalási összeg: Ft346 418
Gasztronómiai élmény 4-5 lépésben, a kifinomultság és a kreativitás között. Az utazásaim és a Réunion-szigeti gyökereim által ihletett ételeket készítek előtted, szezonális termékeket és egzotikus hatásokat keverve. Egy igazi érzékszervi utazás, ahol minden tányér egy történetet mesél el.

Gasztronómiai élményprogram menü

Ft76 982 
Minimális foglalási összeg: Ft461 891
A tökéletes élmény: egy 6 fogásból álló, személyre szabott kóstolómenü. Minden fogást az igényeidnek megfelelően tervezek, hogy egy ínyenc étteremhez méltó, kivételes vacsorát készíthessek közvetlenül az otthonodban. Élő főzés, tapasztalatcsere, ízpárosítás és gondos tálalás: felejthetetlen pillanat az utazás és a haute cuisine között.
Üzenetet küldhetsz Hervé részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
2 év tapasztalat
Alexandre Auger séf mellett főztem, és csapatot képeztem Zanzibáron
Kiemelt karrieresemény
Franciaországban, Ibizán és Tanzániában főztem magánszakácsként magán- és profi ügyfeleknek
Végzettség és képzettség
HACCP
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Párizs és Lille területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Hervé vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?