Keith Rhodes, a híres séf bemutatja
Keith Rhodes séfet kétszer jelölték a James Beard-díjra. A díjnyertes séf és mesterszakács a Top Chef 9-ből ismert. A séf felejthetetlen étkezési élményeket kínál, amelyek a karolinai partvidék ízeit ünneplik.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Wilmington
Megtalálható az otthonodban
A Gullah Gee cee élményprogram
Ft33 036 Ft33 036/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft247 768
Séf által vezetett tengeri vacsora a gullah gheechee tengerparti hagyományok ihletésére, klasszikus ételekkel, rákos rizzsel, okrapörkölttel, párolt garnélarákkal és sok minden mással. Az ételek vándorlásának és a regionális kultúrának ízletes története.
Szakácsok vegetáriánus 4 fogás
Ft33 036 Ft33 036/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft247 768
Élvezd a séf által készített többfogásos vegetáriánus kóstolómenüt szezonális, kézzel szedett helyi zöldségekkel. Nagyszerű ízek, átgondoltan elkészített fogások. Minden étrendi igényt is kielégítünk. Vegán, gluténmentes stb. Még sosem ettél ilyen zöldségeket… nem fogod hiányolni a húst.
6 fogásos utcai ételek kóstolása
Ft34 688 Ft34 688/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft247 768
James Beard által jelölt Rhodes séf kézműves ázsiai kóstolómenüje változatos ízekkel kényezteti az ízlelőbimbókat. 1. Citromfűs sertéshúsos nyári tekercs 2. Rákpogácsa.3. Nyers lazac, 4. Sertéshúsos zsemle.
5. Hoisin BBQ borda 6. Churro fűszeres sült főzőbanán kókuszkrémes mártással
Helyi osztrigaéjszaka
Ft41 295 Ft41 295/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft247 768
Helyi eredetű osztrigák. A séf választotta. Az előkészületek közé tartozik a nyers, félhéjas osztriga migoneete vajjal és különleges forró mártással, valamint a személyes kedvencem, a „Dirty South Oysters”: félhéjas osztriga egymásra rakott kelkáposztával, pimento sajttal és ropogós baconnel. Oyster szendvicseket is eszünk. Alacsony ország ízei és kóstolási javaslatok. Igazi helyi étkezési élmény.
Low Country – főtt fogások és harapnivalók
Ft44 598 Ft44 598/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft247 768
A nyugodt tengerparti főtt tenger gyümölcsei között garnélarák, kagyló, csemegekukorica, vörös burgonya és füstölt kolbász található. Jól működik csoportos étkezésekhez, élénk beszélgetésekhez és könnyed szórakozáshoz. Vaj, koktél és csípős szószok az árban. Felár ellenében jegesrák-lábakat, kékrákot és homárt is tudunk adni.
Klasszikus steak vacsora 2026
Ft49 554 Ft49 554/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft247 768
Csak a legjobb marhahús jó ehhez a steakélményhez. Kezdd a Wilders Wagyu szendvicsekkel, helyi salátákból készült salátával, sült Prime Filet Mignonnal, sóval borított burgonyával szarvasgombás vajjal. Burre Rouge mártással tálalva. Adj hozzá rákhúst, homárfarkat vagy óriásgarnélarákot felár ellenében. Jó étvágyat!
Üzenetet küldhetsz Keith részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
25 év tapasztalat
Keith Rhodes séf, a Catch étterem és a Tacklebox kichen és a VOYCE Bistro séfje és tulajdonosa
Kiemelt karrieresemény
Megjelenés a Food Networkben, kétszeres James Beard-döntős. Versenyzett a Top Chef 9. évadában.
Végzettség és képzettség
CFCC és autodidakta, készségeit finom konyhákban és tapasztalatokon keresztül fejlesztette
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Wilmington és Myrtle Beach területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Eljöhetsz hozzám is:
Wilmington, Észak-Karolina, 28401, Egyesült Államok
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft52 031 Akár Ft52 031/vendég
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?







