Kifinomult ételek, szeretettel főzve Alvarez séf
Különböző típusú konyhákkal rendelkező látnokként szeretek főzni azoknak, akik szeretik a jó ételeket és élményre vágynak
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Pavia megye
Megtalálható az otthonodban
Húsos tálak
Ft32 728
Minimális foglalási összeg: Ft231 024
Fedezz fel egy exkluzív kóstolót, amely a húsnak szól, minden fogás főszereplőjének. Csak friss termékek, fenntartható gazdaságokból: marha-, borjú-, bárány- és sertéshús nemes darabjai, kivételes technikákkal feldolgozva. A száraz érleléstől a vákuum alatti főzésig, a lassú füstöléstől a fordított grillezésig minden falat fokozza a természetes textúrákat, a zamatosságot és az aromákat. Érzékszervi utazás a kifinomult ízlésűeknek, ahol a nyers alapanyagok találkoznak a mesterségbeli tudással.
Halételek
Ft42 354
Minimális foglalási összeg: Ft231 024
Merülj el egy exkluzív kóstolón, amelyen csak frissen fogott halak szerepelnek. Nyers kékúszójú tonhal-tartár yuzuval, párolt vörös garnélarák hínárral, hidegen füstölt borjúhal, misóval pácolt és grillezett makréla. Kifinomult technikák: molekuláris ceviche, alacsony hőmérsékletű sous-vide főzés, szárítás az intenzív umami ízért. Minden étel fokozza a tisztaságot, az ízt és a bársonyos textúrákat. Tiszteletadás a fenntartható halászat előtt, az óceáni elegancia ínyenceinek.
Michelin-csillagos jelmez
Ft69 307
Minimális foglalási összeg: Ft231 024
8 fogásos szimfónia az elegancia templomában. Kiváló alapanyagok – szarvasgomba, kaviár – avantgárd technikákkal: szferifikálás, fermentáció, gyógynövényes párolás. Minden étel egy festmény: kék homár füstölt kagylóhúslevesben, galamb két fogásban vin santo mártással. Kifogástalan kiszolgálás, csendes szoba, ritka borpárosítások. Teljes élmény, ahol az íz, a látvány és az érzelmek találkoznak a kulináris művészetben.
Sushi Party
Ft77 008
Minimális foglalási összeg: Ft231 024
Ínyenc sushi menü: 12 nigiri és egyedi omakase vadon élő halakból Tsukijiből és Hokkaidóból. Nigiri bárónő 7 napos, ikura füstölt dashiban pácolva, krémesen bambuszban párolt Koshihikari rizsen. Technikák: binchotan füstölés, kelpben érlelés, milliméteres kézi vágások. Házaságúval és fekete szarvasgombával töltött, különleges tekercs. Szakéval párosítva, mikroszériákból. A japán tisztaság kortárs luxussá emelve, a precizitás és az umami rituáléjában
Tenger és hegyek
Ft96 260
Minimális foglalási összeg: Ft231 024
Szuper ínyenc tengeri és hegyi menü: 10 fogás, amelyben a mélység és a csúcs találkozik. Gillardeau osztriga hegyi fenyőzselével; pirított fésűkagyló vargányakrémmel; kék homár kagylólevesben fehér szarvasgombával; A5-ös wagyu marha vörös garnélarákkal és vin jaune mártással. Technikák: sous-vide, hidegfüstölés, húslevesből készült gömbök. A vadon élő halak és a nemes húsok umami harmóniát alkotnak. Alpesi és tengeri borok párosítása. Fúziós elegancia, ahol a szárazföld és a tenger költészetet alkot.
Üzenetet küldhetsz Fernando részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
15 év tapasztalat
Több éven át híres embereknek és divatmodelleknek főztem
Kiemelt karrieresemény
A Medium magazinnak írok, és kiadtam a „Secretos de Chef” című könyvemet.
Végzettség és képzettség
2 oktatói diplomával büszkélkedhet, és 2018-ban Málta legjobb séfjének választották
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Pavia megye és Novara megye területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 10 vendég.
Akadálymentesítés
Jelnyelvi beállítások
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Fernando magánszemélyként fogad vendégeket
Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft32 728
Minimális foglalási összeg: Ft231 024
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?






