Szezonális menü: téli különlegesség, Neraudeau séf

Valentin Neraudeau, a „du potager familial aux tables d'exception” (a családi konyhakertből a kivételes asztalokra) című könyv szerzője, aki Michel Guérard oldalán dolgozott. Szezonális kulináris alkotások, amelyek az Ön ízléséhez és allergiáihoz igazíthatók.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Arrondissement of Senlis
Megtalálható az otthonodban

Téli különlegesség menü

Ft107 380 Ft107 380/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft2 147 605
előételek – előétel – főétel – desszert Falatkák – 5 darab Bejárat Biotojás lágyan főve, krémes paszternák szarvasgombával, érlelt Comté sajt és ropogós kenyér, baromfi emulzió, pörköltmogyoró-olaj Étel Sült házi kappan gesztenyével, mázas gyökérzöldségekkel Jus csökkentett vin jaune-nal, finom karórépapürével Desszert Csokoládé és praliné variáció Krémes Grand Cru csokoládé, ropogós mandulás praliné, tonkababos fagylalt, finom kakaós tuile

Téli presztízsmenü

Ft130 390 Ft130 390/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft2 607 806
6 előétel 2 főétel desszert Falatkák – 6 darab Belépés – Én, a Föld Bio tojásparfait, krémes paszternák és fekete szarvasgomba, érlelt Comté sajt, csirkeemulzió szénával, ropogós kenyér Belépés – II Húsos étel Corrèze borjúfilé dió- és szarvasgombakéregben Testes kávéjús Zellergumóvelő, paszternák erdei mézzel mártva Csokoládés-málnás desszert Grand Cru csokoládégömb málnaszívvel Kakaós morzsa, savanykás málnasorbet Forró csokoládéval borítva, asztalnál tálalva
Üzenetet küldhetsz Guillaume Jamel részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
28 év tapasztalat
Valentin Nereaudau: magánszakács és konyhai tanácsadó
Kiemelt karrieresemény
Valentin Neraudeau: részvétel a Top Chef 4. évadában
Végzettség és képzettség
Valentin Neraudeau: a Francia Kulináris Akadémia tagja
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise és Arrondissement de Mantes-la-Jolie területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 1 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Guillaume Jamel vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft107 380 Akár Ft107 380/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft2 147 605
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

Szezonális menü: téli különlegesség, Neraudeau séf

Valentin Neraudeau, a „du potager familial aux tables d'exception” (a családi konyhakertből a kivételes asztalokra) című könyv szerzője, aki Michel Guérard oldalán dolgozott. Szezonális kulináris alkotások, amelyek az Ön ízléséhez és allergiáihoz igazíthatók.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Arrondissement of Senlis
Megtalálható az otthonodban
Ft107 380 Akár Ft107 380/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft2 147 605
Ingyenes lemondás

Téli különlegesség menü

Ft107 380 Ft107 380/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft2 147 605
előételek – előétel – főétel – desszert Falatkák – 5 darab Bejárat Biotojás lágyan főve, krémes paszternák szarvasgombával, érlelt Comté sajt és ropogós kenyér, baromfi emulzió, pörköltmogyoró-olaj Étel Sült házi kappan gesztenyével, mázas gyökérzöldségekkel Jus csökkentett vin jaune-nal, finom karórépapürével Desszert Csokoládé és praliné variáció Krémes Grand Cru csokoládé, ropogós mandulás praliné, tonkababos fagylalt, finom kakaós tuile

Téli presztízsmenü

Ft130 390 Ft130 390/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft2 607 806
6 előétel 2 főétel desszert Falatkák – 6 darab Belépés – Én, a Föld Bio tojásparfait, krémes paszternák és fekete szarvasgomba, érlelt Comté sajt, csirkeemulzió szénával, ropogós kenyér Belépés – II Húsos étel Corrèze borjúfilé dió- és szarvasgombakéregben Testes kávéjús Zellergumóvelő, paszternák erdei mézzel mártva Csokoládés-málnás desszert Grand Cru csokoládégömb málnaszívvel Kakaós morzsa, savanykás málnasorbet Forró csokoládéval borítva, asztalnál tálalva
Üzenetet küldhetsz Guillaume Jamel részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
28 év tapasztalat
Valentin Nereaudau: magánszakács és konyhai tanácsadó
Kiemelt karrieresemény
Valentin Neraudeau: részvétel a Top Chef 4. évadában
Végzettség és képzettség
Valentin Neraudeau: a Francia Kulináris Akadémia tagja
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise és Arrondissement de Mantes-la-Jolie területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 1 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Guillaume Jamel vállalkozás keretében fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?