Ivo, a privát séf

Olasz perui Nikkei fenntartható technika által vezérelt nemzetközi ízek
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Guidonia Montecelio
Megtalálható az otthonodban

Modern ízek Il Vegetale

Ft50 527 Ft50 527/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft202 108
Modern kóstolóutazás a zöldségeknek szentelve, minden fogáshoz választható fogásokkal: a tempurában sült tojásos-zöldséges előételtől a sütőtökös chitarra spagetti vagy vargányagombás-kakaós rizottó főfogáson át a sült padlizsánból vagy sütőtökös második fogáson át egészen a választott desszertig, amely étcsokoládé, sajttorta, churros vagy citromos tartlet lehet.

Modern ízek La Terrán

Ft56 357 Ft56 357/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft225 429
Egy gasztronómiai utazás, amely egy szarvas-tartárral kezdődik, amelyet mustár és áfonya kísér, majd egy félhold alakú tésztával folytatódik, amelyet bárányhússal és szénával füstölt kecsketejkrémmel töltöttek meg. Ezután választhatsz párolt marhapofa és szűzpecsenye között, mindkettő fekete szarvasgombával díszítve. Édes málnasorbettel és hibiszkuszporral ízesített étcsokoládéval végződik.

Modern ízek Il Mare

Ft58 300 Ft58 300/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft233 202
A tengernek szentelt modern gasztronómiai utazás, előételként csattogós tartár, sült garnélarák és tintahal, első fogásként rizottó kagylóredukcióval, második fogásként pirított csattogósfilé, és végül finom baszk sajttorta bogyós gyümölcsökkel.

Eurázsiai kóstolómenü

Ft58 300 Ft58 300/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft233 202
Hibrid utazás Ázsia és Európa ízein keresztül előétel, első fogás és második fogás választásával ízletes és kifinomult (hús, hal és/vagy zöldség) lehetőségek közül. A séf a keleti konyhára jellemző technikákkal, hozzávalókkal és kombinációkkal fokozza a kiváló minőségű helyi és szezonális termékek ízét. A menü egy általad választott desszerttel zárul, hogy teljes és ízletes élményben legyen részed.

Hagyományos ízek A tenger

Ft60 244 Ft60 244/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft240 975
Fedezd fel a Földközi-tenger autentikus ízeit egy kóstolós menüvel, amely három előételt, egy első és egy második fogást kínál az ízekben, hagyományokban és frissességben gazdag fogások között, amelyet egy ellenállhatatlan desszert kísér, hogy édesen záródjon az étkezés.
Üzenetet küldhetsz Ivo részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
10 év tapasztalat
Korábbi londoni séfhelyettes; séfoktató Bangkokban; 2024 óta olaszországi séf.
Kiemelt karrieresemény
Csoportos főszakács a Pacifico étteremcsoportban
Végzettség és képzettség
Vendéglátásmenedzsment alapképzés, Les Roches, Svájc, 2017.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Róma és Guidonia Montecelio területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 14 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Ivo magánszemélyként fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.
Ft50 527 Akár Ft50 527/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft202 108
Ingyenes lemondás

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?

Ivo, a privát séf

Olasz perui Nikkei fenntartható technika által vezérelt nemzetközi ízek
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Guidonia Montecelio
Megtalálható az otthonodban
Ft50 527 Akár Ft50 527/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft202 108
Ingyenes lemondás

Modern ízek Il Vegetale

Ft50 527 Ft50 527/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft202 108
Modern kóstolóutazás a zöldségeknek szentelve, minden fogáshoz választható fogásokkal: a tempurában sült tojásos-zöldséges előételtől a sütőtökös chitarra spagetti vagy vargányagombás-kakaós rizottó főfogáson át a sült padlizsánból vagy sütőtökös második fogáson át egészen a választott desszertig, amely étcsokoládé, sajttorta, churros vagy citromos tartlet lehet.

Modern ízek La Terrán

Ft56 357 Ft56 357/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft225 429
Egy gasztronómiai utazás, amely egy szarvas-tartárral kezdődik, amelyet mustár és áfonya kísér, majd egy félhold alakú tésztával folytatódik, amelyet bárányhússal és szénával füstölt kecsketejkrémmel töltöttek meg. Ezután választhatsz párolt marhapofa és szűzpecsenye között, mindkettő fekete szarvasgombával díszítve. Édes málnasorbettel és hibiszkuszporral ízesített étcsokoládéval végződik.

Modern ízek Il Mare

Ft58 300 Ft58 300/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft233 202
A tengernek szentelt modern gasztronómiai utazás, előételként csattogós tartár, sült garnélarák és tintahal, első fogásként rizottó kagylóredukcióval, második fogásként pirított csattogósfilé, és végül finom baszk sajttorta bogyós gyümölcsökkel.

Eurázsiai kóstolómenü

Ft58 300 Ft58 300/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft233 202
Hibrid utazás Ázsia és Európa ízein keresztül előétel, első fogás és második fogás választásával ízletes és kifinomult (hús, hal és/vagy zöldség) lehetőségek közül. A séf a keleti konyhára jellemző technikákkal, hozzávalókkal és kombinációkkal fokozza a kiváló minőségű helyi és szezonális termékek ízét. A menü egy általad választott desszerttel zárul, hogy teljes és ízletes élményben legyen részed.

Hagyományos ízek A tenger

Ft60 244 Ft60 244/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft240 975
Fedezd fel a Földközi-tenger autentikus ízeit egy kóstolós menüvel, amely három előételt, egy első és egy második fogást kínál az ízekben, hagyományokban és frissességben gazdag fogások között, amelyet egy ellenállhatatlan desszert kísér, hogy édesen záródjon az étkezés.
Üzenetet küldhetsz Ivo részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.

Jártasságom

Séf
10 év tapasztalat
Korábbi londoni séfhelyettes; séfoktató Bangkokban; 2024 óta olaszországi séf.
Kiemelt karrieresemény
Csoportos főszakács a Pacifico étteremcsoportban
Végzettség és képzettség
Vendéglátásmenedzsment alapképzés, Les Roches, Svájc, 2017.
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.

A specialitásaim

Házhoz megyek

Róma és Guidonia Montecelio területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.

Tudnivalók

Vendégekre vonatkozó elvárások

A vendégeknek legalább 2 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 14 vendég.

Akadálymentesítés

A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ

Lemondási feltételek

Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.

Ivo magánszemélyként fogad vendégeket

Ő felelős a szolgáltatásért.

Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel

A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?