Szezonális falatok a zsémbes séftől – Keith Weiss
Vezető és magánszakács, aki magas szintű, interaktív étkezési élményeket teremt, amelyekben a merész ízek, a kifinomult technika és a kíváncsi, éhes vendégeknek szóló, megközelíthető, gyakorlati oktatás keveredik.
Automatikusan lefordított szöveg
Séf, Raleigh
Megtalálható az otthonodban
Citromos-bazsalikomos cseresznyés hagymás crostini
Ft29 389 Ft29 389/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft65 713
Pirított crostini selymes, felvert kecskesajttal, friss citromhéjjal, bazsalikommal és friss kakukkfűvel, lassan karamellizált hagymával és cseresznyelekvárral. A vendégek aktívan részt vesznek az egyes elemek elkészítésében, és megtanulják az egyensúlyt, a technikát és az ízek rétegzését, hogy ízletes, édes és gyönyörűen kifinomult ételt készítsenek.
Üzenetet küldhetsz Keith részére az egyedi igények vagy módosítások megbeszéléséhez.
Jártasságom
27 év tapasztalat
A vezető séf merész ízeket, gyors kivitelezést és gyakorlati kulináris élményeket kínál
Kiemelt karrieresemény
Karrierje fénypontjai közé tartoznak a profi sportolókkal rendezett privát események és a felejthetetlen pillanatok
Végzettség és képzettség
Diplomát szerzett a Fort Lauderdale-i Művészeti Intézetben, Lauderdale, több éves gyakorlati kulináris tapasztalattal
A fizetésed védelme érdekében mindig az Airbnb-t használd pénz küldésére és a házigazdákkal történő kommunikációra.
A specialitásaim
Házhoz megyek
Oxford, Emporia, Centerville és Henderson területén tudom meglátogatni a vendégeket. Ha más helyszínt szeretnél egyeztetni, írj üzenetet.
Tudnivalók
Vendégekre vonatkozó elvárások
A vendégeknek legalább 18 évesnek kell lenniük, összesen legfeljebb 15 vendég.
Akadálymentesítés
A részletekért küldj üzenetet a házigazdának. További információ
Lemondási feltételek
Ha a kezdés előtt legalább 3 nappal mondod le a foglalást, teljes visszatérítést kapsz.
Ft29 389 Akár Ft29 389/vendég
Minimális foglalási összeg: Ft65 713
Ingyenes lemondás
Az Airbnb-re csak ellenőrzött minőségű Séfek kerülnek fel
A séfek értékelése szakmai tapasztalataik, kreatív étlapjaik portfóliója és kiválóságuk alapján történik. További információ
Problémát látsz?


