Airbnb-szolgáltatások

Séfek Swanley területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Karibi-ázsiai fúziós ételek Michele-től

Szenvedélyesen szeretek autentikus, egyedi ízeket alkotni a karibi és az ázsiai konyha elegyítésével.

Merész globális fúziós ételek Geraldtól

A közel-keleti és az európai ízeket felejthetetlen ételekké keverem.

Mediterrán vacsorapartik Luigival

Természetgyógyászati főzést tanultam a King's College Londonban, és versenyeztem a Cuochi d'Italia főzőversenyen.

A világ ízei

Fantáziadús ízeket hozok létre, amelyek elkápráztató élményt nyújtanak a vendégeimnek.

Kifinomult szállodai stílusú konyha Jonathantól

„Minden ételben ötvözem a sokszínűséget és a precizitást, felejthetetlen étkezési élményeket teremtve, amelyek gyönyörködtetik az érzékeket, és maradandó benyomást hagynak.”

Szezonális ízek Emily-től

Michelin-szakácsként képzett szakács, aki olasz melegséget hoz az asztalodhoz, bárhol is legyél.

Globális ízek és barbecue Seantől

A barbecue és a kifinomult japán, mediterrán és közel-keleti konyha a specialitásom.

Brit lakomavacsora Karl-lal

Korábban a Mayfair cukrásza, jelenleg az UHNW háztartásaiban dolgozik, hogy egyedi étkezési szolgáltatásokat hozzon létre

Globális ízek és barbecue Seantől

Eklektikus menüimet a kantoni ételek, a füstölt húsok és a japán konyha inspirálják.

Finom ételek a testednek, az elmédnek és a lelkednek

Növényi alapú, egészséges és finom ételek, amelyek a fenntarthatóságot és a szezonalitást ölelik fel.

Olasz menük Giovannitól

Főztem a legjobb olasz éttermekben, köztük az Al Ducában London központjában.

Szusi és fűszerek Simonétól

Kreatív, nemzetközi ételeket főzök tiszta, őszinte és szívből jövő ízekkel.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén