Airbnb-szolgáltatások

Séfek Párizs területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Francia fúziós konyha Cyril által

Én képviselem a jó étkezés Franciaországban, és a kulináris érzelmek provokátora vagyok.

Albert francia gasztronómiai műhelyfoglalkozásai

Kollektív főzés, rendezvények, képzés, csapatépítés, megosztás.

Növényi alapú finom ételek Anaelle-től

Zöldségkonyha, a világ ízei, bio, szezonális helyi alapanyagok.

Szezonális menü: téli különlegesség, Neraudeau séf

Valentin Neraudeau, a „du potager familial aux tables d'exception” (a családi konyhakertből a kivételes asztalokra) című könyv szerzője, aki Michel Guérard oldalán dolgozott. Szezonális kulináris alkotások, amelyek az Ön ízléséhez és allergiáihoz igazíthatók.

Stanislas kreatív asztalai

Világszerte dolgoztam, legutóbb a La Table de Cybèle-ben.

Isda magánszakács

A legjobb élményt szeretném nyújtani a vendégeimnek, és szeretném, ha kipróbálnák a szezonális termékekből készült alkotásaimat.

Faustine kreatív menüi

Otthoni séfként olyan kreatív recepteket képzelek el, amelyek ötvözik az esztétikát és a finomságot.

Elegáns világkonyha Elodie-tól

Konyhám a friss és szezonális alapanyagok integritását ünnepli.

Ecem séf Inspiráció a pillanatra menüje

Minden fogás a rangos konyhákban szerzett tapasztalataimat tükrözi.

Szezonális menü Nadia séftől

Minden étkezésnél alkalmazom a rangos éttermekben elsajátított szakértelmet

Fanny séf édes pillanatai

Finom házi készítésű desszerteket készítek, és lágy, barátságos légkört teremtek egy felejthetetlen édes pillanat érdekében.

Kreatív ételek Carlától

A csillagos éttermekben végzett munkám által ihletett konyhát kínálok.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén