
Airbnb-szolgáltatások
Séfek Austin területén
Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.
Kóstold meg egy privát séf fogásait Austin területén

Séf
Stef gasztronómiai ünnepségei
15 év tapasztalat A szórakoztató, emlékezetes és nyugodt kulináris eseményekre specializálódtam mindenféle méretű csoportnak. Visszavonulásokról és kisebb eseményekről is gondoskodtam. Számos neves Food Network séffel működtem együtt, köztük Bobby Flayjel.

Séf
Fúziós kóstolómenük a Coltertől
10 év tapasztalat A portlandi Denver legjobb éttermeiben dolgozott, mielőtt elkezdte az általános iskolát Austinban (2023). Gabriel Ruckertől tanultam, kétszeres James Beard-díjas a Le Pigeonban. Együttműködtem a Mill Scale Metalworks vállalattal, és megnyitottam a saját éttermemet, az Elementaryt.

Séf
Thali-style Texan cuisine by Deepa
15 év tapasztalattal rendelkezem James Beard díjnyertes séfjeitől Luciában és Dai Dueban. A diplomám elvezetett egy olyan karrierhez, amely gasztronómiai történeteket szőtt éttermeknek és márkáknak. Versenytárs voltam ennek a népszerű főzőműsornak a 43. szezonjában.

Séf
Austin
Egyptian-Texan BBQ by Kareem
10 év tapasztalat, amit nagyra becsült pitmasterek alatt képeztem ki, és versenyeztem a Netflix Barbecue Showdownján. Kulináris művészetekből diplomáztam az Austin Community College-ban. 2024-ben kaptam meg a díjat, és 2023-ban James Beard elődöntő is voltam.

Séf
Vegán ételek és táplálkozás Madelene-től
9 év tapasztalat Szenvedélyem a növényi alapú táplálkozás és a jóga, amelyek formálták a karrieremet. Táplálkozási és dietetikai alapdiplomával rendelkezem. Privát séfszolgáltatásokat nyújtok a női elvonulásokhoz

Séf
Austin
Vacsora Arturótól
16 év tapasztalattal rendelkező szakács vagyok, aki arra specializálódott, hogy a finom ételek precizitását vigye az otthoni konyhába. A Le Cordon Bleu Paris-ban tanultam ételeket és pástétomokat, és a Le Grand Diplôme-t érdemeltem ki. Viet Pham séf mentorált, javítva a kulináris készségeimet és a precizitásomat.
Minden séfszolgáltatás

A Cedric Frazier-élményprogram

Salih török keverékkonyhája
10 év tapasztalata Szenvedélyem, hogy a török örökségemet beépítsem az általam felszolgált ételekbe. 130 országba utaztam, miközben a vendéglátással foglalkoztam a tengerjáró hajókon. Olyan menüket hozok létre, amelyek tiszteletben tartják az allergiákat és a vallási étrendet, például a Koshert, a Halalt és a Jain-t.

Austin villásreggeli Blake-től
Miért érdemes ATX Chefs-t választani az Airbnb-élményprogramodhoz? A Blake séf által vezetett ATX Chefs a professzionalizmus, a helyi szakértelem és a szenvedély egyedi keverékét hozza el minden asztalhoz. Több mint 5 éves tapasztalatunknak köszönhetően meghitt privát eseményeket és kézműves menüket ünnepeljük, amelyek Austin sokszínű kulináris táját ünneplik, arra specializálódtunk, hogy átalakítsuk a hétköznapi tereket - például az Airbnb-hez tartozó felejthetetlen étkezési célpontokat. A helyben beszerzett, kiváló minőségű hozzávalókra összpontosítunk, és gondoskodunk róla, hogy minden étel friss és élénk legyen, míg a személyre szabott, helyszíni szolgáltatásunk nyugodt és kiemelkedő légkört teremt. Legyen szó otthonos villásreggeliről, taco fiestáról vagy többfogásos vacsoráról, minden élményt a csoportodhoz és a környezetedhez igazítunk, így stresszmentesen élvezheted az együtt töltött időt.

Austin à la carte by local chefs
Szia, Anthony vagyok! Közel egy évtizede dolgozom személyi szakácsként Austinban. 2023-ban kezdtem el a Happy Cookingot a feleségemmel, Ashley-vel, hogy szórakoztatóbb, egyszerűbb és boldogabb élményt nyújtsunk a házigazdáknak, a vendégeknek és a szakácsoknak. A csapatom és én már nagyon várjuk, hogy emlékezetes ételt szállíthassunk, és életre kelhessük a kulináris élmények álmait - mindezt az Airbnb kényelmében!
Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról
Helyi szakemberek
A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak
Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva
Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján
A kiválóságáról ismert márka
Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén