
Airbnb-szolgáltatások
Séfek Houston területén
Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.
Kóstold meg egy privát séf fogásait Houston területén

Séf
Houston
Klasszikus amerikai ízek Tre 'Vyon-tól
Gasztronómiai szakember, aki több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeriparban, beleértve azt is, hogy több mint öt éve egy sikeres privát étkező- és vendéglátóipari vállalat tulajdonosa, több mint100 ötcsillagos Google-véleménysel. Adeptus a kivételes étkezési élmények és a nagy volumenű események végrehajtásában

Séf
Delicious dining by Antonio
20 év tapasztalat A specialitásom az, hogy különböző konyhákat főzzek, például ázsiai, olasz, francia és jamaikai ételeket. Kiterjesztettem a jó hírű konyhákban végzett készségeimet, beleértve a bérletet és a céltartalékokat is. A 800-ból az 50 legjobb séf egyikének választottak ki, amikor a Cheesecake Factoryban dolgoztam.

Séf
Arnae kifinomult házi készítésű főzése
5 év tapasztalat Az ételek iránti szeretetemet gondosan elkészített ételeken keresztül osztom meg másokkal. Az Auguste Escoffier Gasztronómiai Iskolától szereztem diplomát. Jelenleg egy nyugdíjas National Football League-játékosnak és a családjának készítek ételt.

Séf
Gulf Coast dining by Jewel
30 éves tapasztalattal rendelkezem a vendéglátóipar minden területén. Gasztronómiai és mesterdiploma vendéglátás-menedzsmentből a Johnson & Wales Egyetemen. Azért indítottam el a szakácsi vállalkozásomat, hogy emlékeket hozzak létre, és nagyszerű emberekkel ismerkedjek meg.

Séf
Elizabeth megemelt menük
10 év tapasztalattal rendelkezem a cajun, a kreol, a francia, a mexikói és az euro-amerikai konyhákban. A houstoni Texas Wine Schoolban tanultam, és WSET 1 és WSET 2 tanúsítvánnyal rendelkezem. A Musafeernek dolgoztam, egy indiai étteremnek, amely Michelin-csillagot nyert a texasi Houstonban.

Séf
Lenyűgöző charcuterie deszkák Ilonkától
8 éves tapasztalattal rendelkezem autodidakta szakács, akinek szenvedélye az egyedi kulináris élmények létrehozása. 2020-ban diplomáztam az Augusté Escoffier gasztronómiai iskolában. Létrehoztam egy céget, amely az ízletes és művészi charcuterie deszkák készítésére összpontosított.
Minden séfszolgáltatás

High-End Dining Chef Melissa
15 év tapasztalattal rendelkezem, változatos tapasztalattal rendelkezem, a sütők sütésétől a finom ételekig. Képzett cukrász vagyok, aki gyakorlati tapasztalatot szerzett különböző gasztronómiai tudományokban. Privát rendezvényeket szerveztem, és csúcskategóriás éttermi élményeket vezettem.

A válogatott asztal Deja által
8 év tapasztalattal töltöttem a karrieremet olyan ételek elkészítésével, amelyek összehozzák az embereket. Az otthoni konyhámban tanultam meg főzni, és edzéssel erősítettem a készségeimet. Tanácsadással foglalkoztam, különböző kultúrákkal és étrendi igényekkel kapcsolatban tanácsokkal foglalkoztam.

Az Araceli helyi ihletésű étterme
10 év tapasztalat Az élményem a texasi és délnyugati finom ételeket kínáló bárokat ölel át. Dolgoztam a Truluck's, a Fig & Olive, az Uchi és a True Food Kitchen területén. Szenvedélyem, hogy egyedi gasztronómiai élményeket hozzak létre, amelyek összekötik az embereket

Afro-Francia ízek Macktől
15 év tapasztalat, hogy otthagytam a vállalati finanszírozást, hogy szakács lehessek, és a francia konyhát a nigériai gyökereimmel ötvözzem. Francia kulináris technikákra képeztek ki. Két Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és a fine dining terén fejlesztettem a készségeimet.

High-end private dining by Chef Decardios
20 év tapasztalat, hogy különböző államokban dolgoztam konyhákban, ahol új konyhákat tanultam. Gasztronómiai iskolában és profi konyhákban tanultam az Egyesült Államokban. Az Indianapolis Colts vezető séfjeként szolgáltam.

Christina kreol ihletésű éttermei
9 év tapasztalat. Szenvedélyem az ételek, amelyeket a nagymamám konyhájában nevelnek a kreol receptjeivel. Finomítottam a készségeimet a San Jacinto Community College konyhaművészeti programjában. Nagyra értékelem, hogy az ételeken keresztül összehozom az embereket, és minden ételben kifejezem a szeretetet és a gondoskodást.

Alejandro globális ízei
25 év tapasztalattal rendelkezem konyhákban Európa-szerte. Az Amerikai Kulináris Intézetben tanultam. A Les Toques Blanches és az International Master Chef's Club tagja vagyok.

Southern Creole cuisine by Chrissy Joy
10 év tapasztalattal kezdtem kulináris készségeket tanulni a nagymamám kreol konyhájában. A San Jacinto Community College gasztronómiai iskolájában tanultam. A Word of Restoration International Church előnyben részesített szállítója vagyok.

European Kitchen 5☆ by Chef Alex
25 év tapasztalat Az egyes szolgálatoknál a tapasztalataimat a legjobb ételek biztosításának szentelem. Európában képezték ki Michelin-csillagos szakácsokkal. Szolgáltam már hírességeket, beleértve a pápát is. Egyedi étkezési élmény.

Privát étkezés Kristine séftől
15 év tapasztalat, hogy globálisan ihletett kóstoló menüket hozok létre friss, szezonális hozzávalókkal. Gasztronómiai művészetek, ételszolgáltatás-menedzsment, fenntarthatóság és fejlett főzési technikák. A világ minden táján éttermekben dolgoztam, mielőtt elindítottam a saját séfvállalkozásomat.
Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról
Helyi szakemberek
A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak
Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva
Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján
A kiválóságáról ismert márka
Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén