Airbnb-szolgáltatások

Séfek Houston területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Houston területén

Séf

Houston

Klasszikus amerikai ízek Tre 'Vyon-tól

Gasztronómiai szakember, aki több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeriparban, beleértve azt is, hogy több mint öt éve egy sikeres privát étkező- és vendéglátóipari vállalat tulajdonosa, több mint100 ötcsillagos Google-véleménysel. Adeptus a kivételes étkezési élmények és a nagy volumenű események végrehajtásában

Séf

Delicious dining by Antonio

20 év tapasztalat A specialitásom az, hogy különböző konyhákat főzzek, például ázsiai, olasz, francia és jamaikai ételeket. Kiterjesztettem a jó hírű konyhákban végzett készségeimet, beleértve a bérletet és a céltartalékokat is. A 800-ból az 50 legjobb séf egyikének választottak ki, amikor a Cheesecake Factoryban dolgoztam.

Séf

Arnae kifinomult házi készítésű főzése

5 év tapasztalat Az ételek iránti szeretetemet gondosan elkészített ételeken keresztül osztom meg másokkal. Az Auguste Escoffier Gasztronómiai Iskolától szereztem diplomát. Jelenleg egy nyugdíjas National Football League-játékosnak és a családjának készítek ételt.

Séf

Gulf Coast dining by Jewel

30 éves tapasztalattal rendelkezem a vendéglátóipar minden területén. Gasztronómiai és mesterdiploma vendéglátás-menedzsmentből a Johnson & Wales Egyetemen. Azért indítottam el a szakácsi vállalkozásomat, hogy emlékeket hozzak létre, és nagyszerű emberekkel ismerkedjek meg.

Séf

Elizabeth megemelt menük

10 év tapasztalattal rendelkezem a cajun, a kreol, a francia, a mexikói és az euro-amerikai konyhákban. A houstoni Texas Wine Schoolban tanultam, és WSET 1 és WSET 2 tanúsítvánnyal rendelkezem. A Musafeernek dolgoztam, egy indiai étteremnek, amely Michelin-csillagot nyert a texasi Houstonban.

Séf

Lenyűgöző charcuterie deszkák Ilonkától

8 éves tapasztalattal rendelkezem autodidakta szakács, akinek szenvedélye az egyedi kulináris élmények létrehozása. 2020-ban diplomáztam az Augusté Escoffier gasztronómiai iskolában. Létrehoztam egy céget, amely az ízletes és művészi charcuterie deszkák készítésére összpontosított.

Minden séfszolgáltatás

High-End Dining Chef Melissa

15 év tapasztalattal rendelkezem, változatos tapasztalattal rendelkezem, a sütők sütésétől a finom ételekig. Képzett cukrász vagyok, aki gyakorlati tapasztalatot szerzett különböző gasztronómiai tudományokban. Privát rendezvényeket szerveztem, és csúcskategóriás éttermi élményeket vezettem.

A válogatott asztal Deja által

8 év tapasztalattal töltöttem a karrieremet olyan ételek elkészítésével, amelyek összehozzák az embereket. Az otthoni konyhámban tanultam meg főzni, és edzéssel erősítettem a készségeimet. Tanácsadással foglalkoztam, különböző kultúrákkal és étrendi igényekkel kapcsolatban tanácsokkal foglalkoztam.

Az Araceli helyi ihletésű étterme

10 év tapasztalat Az élményem a texasi és délnyugati finom ételeket kínáló bárokat ölel át. Dolgoztam a Truluck's, a Fig & Olive, az Uchi és a True Food Kitchen területén. Szenvedélyem, hogy egyedi gasztronómiai élményeket hozzak létre, amelyek összekötik az embereket

Afro-Francia ízek Macktől

15 év tapasztalat, hogy otthagytam a vállalati finanszírozást, hogy szakács lehessek, és a francia konyhát a nigériai gyökereimmel ötvözzem. Francia kulináris technikákra képeztek ki. Két Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és a fine dining terén fejlesztettem a készségeimet.

High-end private dining by Chef Decardios

20 év tapasztalat, hogy különböző államokban dolgoztam konyhákban, ahol új konyhákat tanultam. Gasztronómiai iskolában és profi konyhákban tanultam az Egyesült Államokban. Az Indianapolis Colts vezető séfjeként szolgáltam.

Christina kreol ihletésű éttermei

9 év tapasztalat. Szenvedélyem az ételek, amelyeket a nagymamám konyhájában nevelnek a kreol receptjeivel. Finomítottam a készségeimet a San Jacinto Community College konyhaművészeti programjában. Nagyra értékelem, hogy az ételeken keresztül összehozom az embereket, és minden ételben kifejezem a szeretetet és a gondoskodást.

Alejandro globális ízei

25 év tapasztalattal rendelkezem konyhákban Európa-szerte. Az Amerikai Kulináris Intézetben tanultam. A Les Toques Blanches és az International Master Chef's Club tagja vagyok.

Southern Creole cuisine by Chrissy Joy

10 év tapasztalattal kezdtem kulináris készségeket tanulni a nagymamám kreol konyhájában. A San Jacinto Community College gasztronómiai iskolájában tanultam. A Word of Restoration International Church előnyben részesített szállítója vagyok.

European Kitchen 5☆ by Chef Alex

25 év tapasztalat Az egyes szolgálatoknál a tapasztalataimat a legjobb ételek biztosításának szentelem. Európában képezték ki Michelin-csillagos szakácsokkal. Szolgáltam már hírességeket, beleértve a pápát is. Egyedi étkezési élmény.

Privát étkezés Kristine séftől

15 év tapasztalat, hogy globálisan ihletett kóstoló menüket hozok létre friss, szezonális hozzávalókkal. Gasztronómiai művészetek, ételszolgáltatás-menedzsment, fenntarthatóság és fejlett főzési technikák. A világ minden táján éttermekben dolgoztam, mielőtt elindítottam a saját séfvállalkozásomat.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén

Még több felfedezésre váró szolgáltatás