
Airbnb-szolgáltatások
Séfek Burnaby területén
Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.
Kóstold meg egy privát séf fogásait Burnaby területén

Séf
Szezonális olasz konyha Marianától
18 év tapasztalat A tenger közelében nőttem fel, és megtanultam szeretni a friss, fenntartható hozzávalók ízét. Édesanyámtól, egy séftől tanultam meg főzni, figyelve a pontosságát és az ízek iránti tiszteletét. A friss tészta és a kenyér a szenvedélyem, és az organikus és növényi alapú ételekre összpontosítok.

Séf
Egyéni étkezés Maryamtől
20 év tapasztalattal rendelkezem az étrendi igényekre specializálódott, vegetáriánus, vegán, gluténmentes és halal lehetőségeket kínálva. Vancouverben tanultam. Red Seal-tanúsítvánnyal is rendelkezem. Főztem a Glowbal Groupban, a Four Seasons Hotelben, a River Rock Casino-ban és a Fairmont Hotelben.

Séf
Tengerparti konyha Ryantől
25 éves tapasztalattal rendelkezem Brit Columbia legjobb gasztronómiai élményeinek összeállítására. Gasztronómiai diplomám van a Debrulle Culinary Schoolban. Brit Columbiában királyi és magas rangú ügyfeleknek készítek élményprogramokat.

Séf
Környezetbarát, a termelőtől az asztalig tartó lakomák Lovenától
15 év tapasztalattal rendelkezem három sikeres Indigo Age Café helyszínt vezetek, ahol vegetáriánus és egészséges főzést tanítok. A Real Raw Food Institute-ban és a Living Light Institute-ban tanultam. Szerepeltem a Plant Based Foodie Vancouverben és az Impact Magazine-ban.

Séf
Soulful fusion by Jamila
9 év tapasztalattal rendelkezem Barbadosról, Miamiban, Vancouverben és a távoli BC-szálláshelyeken dolgoztam. Dolgoztam olyan csúcskategóriás üdülőhelyi konyhákban, mint a The Sandy Lane Hotel és az Almond Beach Hotel. Szakácsként dolgoztam jachtokon és olyan szállodákban, mint a miami Fontainebleau.

Séf
Umami és Amore
Privát séfünk és étkeztetési vállalatunk személyre szabott gasztronómiai élményt kínál, amely meghitt vacsorák, különleges események és vállalati összejövetelek személyre szabott menüjeire specializálódott. Függetlenül attól, hogy egy kis összejövetelt vagy egy nagy ünnepséget tartasz, teljes körű szolgáltatást nyújtó étkeztetést biztosítunk, amely elegánsan bevont ételeket, kreatív canapéket és élénk svédasztalos választékot kínál. A rendezvényszervezéshez minden menüt úgy alakítunk ki, hogy megfeleljen az alkalom témájának és preferenciáinak, az elegáns, többfogásos vacsoráktól az alkalmi, tömegeket kedvelő svédasztalokig. Emellett az ügyfelek választhatnak a teljes körű szolgáltatást nyújtó étkeztetési vagy a költséghatékonyabb érkezési szolgáltatások közül, biztosítva a rugalmasságot a minőség veszélyeztetése nélkül. Függetlenül attól, hogy luxusvacsorára van szükséged, vagy egyszerűen csak otthon szeretnéd elfogyasztani a szakácsok által készített ételeket, kivételes gasztronómiai élményt nyújtunk, amely egyszerre ízletes
Minden séfszolgáltatás

Szezonális gasztronómiai élmények Amandától
8 év tapasztalat, hogy elmerültem a konyhákban szerte a világon, és különböző konyhákat és stílusokat fedeztem fel. Számos tehetséges szakácsnál dolgoztam több konyhában és környezetben. Számos tehetséges séfnek tanultam több konyhában és környezetben.

Oren modern toszkán fúziója
15 év tapasztalat A modern mediterrán konyhára specializálódtam japán ízekkel átitatva. Élesítettem a képességeimet a rangos gasztronómiai iskolában. Michelin-csillagos éttermekben tanultam Párizsban, Japánban, Olaszországban és Dániában.

Helyben beszerzett konyha a Tushartól
15 éves tapasztalattal rendelkezem a főzés iránti szenvedélyem, és több éves tapasztalattal rendelkezem a finom ételek terén. A Niagara főiskolán tanultam, amely Kanada egyik legjobb gasztronómiai iskolája. Dolgoztam a Botanistánál és a Hawksworth-nél, Kanada két legelismertebb éttermében.

Élénk, tápláló konyha Georgie-tól
9 év tapasztalat: kreativitást, színt és egyensúlyt viszek az asztalra. Szakmailag képzett holisztikus táplálkozási szakértő és autodidakta szakács vagyok. Magánszakácsként dolgoztam vitorlásokon a BVI-ben és Franciaországban.

Szenegáli és francia fúziós konyha az Ans-tól
25 év tapasztalat A hagyományos szenegáli ételeket modern stílusban készítem. Főzésben és kiszolgálásban tanultam a dakari szállodában és idegenforgalmi iskolában. Gálavacsorát készítettem, hogy megünnepeljem Szenegál függetlenségét Vancouverben.

Fejleszd a francia konyhát a Clément segítségével
15 éves tapasztalattal rendelkezem 8 étteremben, köztük 2 Michelin-csillaggal. Gasztronómiai iskolában tanultam Párizsban. Két Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és a kifinomult francia konyha terén szerzett készségeimet fejlesztettem.
Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról
Helyi szakemberek
A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak
Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva
Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján
A kiválóságáról ismert márka
Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén
Ismerj meg további szolgáltatásokat Burnaby területén
Még több felfedezésre váró szolgáltatás
- Privát séfek Vancouver
- Privát séfek Seattle
- Privát séfek Portland
- Privát séfek Metro Vancouver A
- Privát séfek Richmond
- Privát séfek Surrey
- Fotósok Tacoma
- Személyi edzők Bellevue
- Fotósok Vancouver
- Fotósok Bellingham
- Privát séfek Coquitlam
- Privát séfek Delta
- Személyi edzők Vancouver
- Hajstylist Seattle
- Fotósok Portland
- Fotósok Metro Vancouver A
- Személyi edzők Richmond
- Fotósok Surrey
- Fotósok Bellevue
- Fotósok Coquitlam
- Fotósok Delta
- Fotósok Vancouver
- Fotósok Seattle
- Személyi edzők Metro Vancouver A