Airbnb-szolgáltatások

Séfek Deltona területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Házi stílusú brazil ételek Sandrótól

A brazil konyhára és a sós rágcsálnivalókra, például coxinhasra, sfihasra és kibbe-re specializálódtam.

Luxuséttermi élményprogram

A kreativitás, a finom ételek és a kulináris örökség ötvözésével élénk, emlékezetes ételeket készítenek neked.

Dél-indiai konyha Johnnal

Friss, autentikus ételeket készítek, és minden rendelés egy részét adományozom a rászoruló gyermekek megsegítésére.

Egészséges, családi stílusú ételek Kamari White séftől

Különböző konyhák, többek között: amerikai, déli, tengeri ételek, steakhouse, spanyol, szusi, ramen, japán, mexikói, mediterrán, olasz, jamaicai, vegán és tányéros desszertek.

Dining by Bruno

Olasz és brazil konyhára specializálódott szakács vagyok, amerikai csavarral.

Niecey's Kitchen

Személyi szakács Orlandóban! A Niecey's Kitchen friss, egyedi ételeket készít bármilyen alkalomra.

Növényi alapú fúziós konyha Tatyana-tól

Vegán szakács vagyok, az általam készített ételekben ázsiai, latin és egyéb hatások is megjelennek.

Globálisan ihletett ételek Chef Hak által

Friss hozzávalókkal és merész fűszerekkel keverem a világ ízeit.

Innovatív étkezés Valentinával

Szenvedélyesen szeretem a friss, helyi alapanyagokat és az innovatív főzési technikákat.

Stílusos séfasztal Krystinnél

Büszke vagyok arra, ahogyan tálalom az ételeket, és arra törekszem, hogy páratlan fogásokat szolgáljak fel.

Latin fúziós finom ételek Josefina által

Felejthetetlen étkezési élményeket teremtek merész fűszerekkel és modern tálalással.

Shanna séf ínyenc ízei

Emlékezetes ínyenc étkezési élményeket készítek friss, helyi alapanyagokból.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén