Airbnb-szolgáltatások

Séfek Esher területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Giovanni olasz menüi

26 év tapasztalattal rendelkezem különböző olasz éttermekben, a modern trattoriáktól a finom ételekig. Gasztronómiai iskolában szereztem diplomát az olaszországi Nápolyban. Volt szerencsém főzni Valentino Rossinak, Shevchenkónak és Riccardo Scamarciónak.

Klasszikus ételek és kifinomult kóstolómenük Alantől

25 évnyi tapasztalatom volt finom éttermekben, luxusszállodákban és csúcskategóriás gasztropubokban. NVQ 3. szintű diplomám van a vendéglátásból és a vendéglátásból. A londoni első fejezetben dolgoztam, ahol segítettem a csapatnak egy Michelin-csillag megnyerésében.

Seasonal plant-forward dining by Maisie

17 év tapasztalat: Szorosan dolgozom biogazdaságokkal, és tápanyag-sűrű, átgondoltan termesztett termékeket használok. A különböző konyhákban szerzett gyakorlati képzések fokozták a készségeimet. A kelet-londoni pékségem és étkezdém globális inspirációval ünnepli a helyi hozzávalókat.

Egyszerű összetevők, rengeteg íz a Panagiotis-tól

11 év tapasztalatot szereztem az Anglerben, a City Socialben és a Pollen Street Socialban, mind Michelin-csillagos. Befejeztem egy 2 éves gasztronómiai programot Görögországban, amely a felkészülésről és a fejlett technikákról szól. Egy egész évig a hónap alkalmazottja voltam az Anglerben, egy Michelin-csillagos étteremben.

Italian & Mediterranean fine dining by Giovanni

11 év tapasztalatom van szakácsként Michelin-csillagos éttermekben, luxusszállodákban és privát rendezvényeken. Elegáns éttermekben és Michelin-csillagos éttermekben tanultam Olaszországban és az Egyesült Királyságban. Főztem VIP-knek, vezérigazgatóknak, sőt még egy királyi családnak is, és luxusszállodai élményben is volt részem.

Étkezz úgy, mint egy rocksztár Mitchtől

15 éves tapasztalattal rendelkezem ízletes ételeket olyan zenészeknek, mint a Metallica, a Red Hot Chilli Peppers és a Queen. Az egészséges ételek főzésének szeretetét a szüleim ihlették. A Sunday Timesban szerepeltem a Metallicával 2024-ben végzett munkám során.

Római konyha és globális ízek Gracielától

20 év tapasztalat A vendéglősök családjából származó római eredetiséget és a nemzetközi hangulatot ötvözöm. 12 különböző országban tanultam, és a világ legmagasabb szintű konyháiban sajátítottam el a készségeimet. Az angol kormány főszakácsa voltam, és római kulináris hagyományokat mutattam be.

Massimiliano olasz és japán fúziója

15 év tapasztalattal rendelkezem Olaszországban és Londonban, ahol különböző konyhákat sajátítottam el, és a legjobb konyhai csapatokat vezettem. Kulináris művészeteket tanultam Olaszországban, megalapozva a karrierem alapjait. Csapatokat vezettem a legjobb konyhákban, például Rokában, finomítva a készségeimet és a vezetésemet.

London Private Chef - Fresh, Colourful Cooking

10 év tapasztalat. Elkötelezett séf vagyok, aki erős háttérrel rendelkezik a magánháztartások és a szuperjachtok terén. Kiváló főszakácsoktól tanultam, fejlesztve a konyhaművészeti készségeimet. Dolgoztam magánháztartásokban és szuperjachtokon.

Pánázsiai fúzió a YE-től

Le Cordon Bleu Paris által képzett, malajziai magánszakács vagyok, aki kiterjedt gasztronómiai tapasztalattal rendelkezik - a főzőtanfolyamoktól kezdve a céges rendezvények és privát bulik kiszolgálásáig - minden ételhez szakmai készséget és szenvedélyt hozok. A jellegzetes ételek közé tartozik a Nasi Lemak, a malajziai currys csirke, a Satay, a Mee goreng és a különböző tengeri ételek és sütemények. Miután 4 kontinens 6 országában éltem, és több mint40 országba utaztam, szeretem megosztani a kulináris ismereteimet, utazási történeteimet és ajánlásaimat Londonra és azon túlra. Beszélek angolul, mandarinul, kantoniul és malájul.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén