Airbnb-szolgáltatások

Séfek Santa Monica területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Santa Monica területén

Séf

Delicious Creations by Teresa

20 év tapasztalatom van több mint két évtizednyi különböző tapasztalattal a nagynyomású konyhai környezetben. Gasztronómiai művészetet tanultam a Los Angeles-i Kereskedelmi Műszaki Főiskolán. Megkaptam Mrs. Cubbison legjobb öltözködési díját.

Séf

A vegán élmény: privát séf az otthonodban

Ismerd meg a JustNCase séfet! A kulináris iparágban szerzett több éves tapasztalattal sikeresen üzemeltettem a saját büfékocsimat, és elindítottam egy virágzó magánszakácsi vállalkozást, amely sokszínű ügyfélkörrel rendelkezik. Az ízletes, kiváló minőségű ételek elkészítése iránti szenvedélyem arra késztetett, hogy több magas rangú ügyféllel dolgozzak bizalmas környezetben, személyre szabott étkezési élményeket biztosítva, amelyek az ízlést, az egészséget és a prezentációt részesítik előnyben. Függetlenül attól, hogy innovatív, növényi alapú ételeket készítek, vagy többfogásos ételeket válogatok össze, professzionalizmust, kreativitást és figyelmet fordítok a részletekre minden étkezési élménynek. Hadd vigyem el egy privát szakács luxusát az Airbnb-szálláshelyedre!

Séf

Private Dining Experience Curated by Chef Neicy

15 éves tapasztalat A kényelmes ételekre összpontosítva egy kis csavarral, hírességeknek és exkluzív eseményeknek főzök. A nagymamám képzett ki, és finomítottam a képességeimet az Illinois-i Művészeti Intézetben. Létrehoztam a MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company vállalatot is.

Séf

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 év tapasztalat A hangsúly: a déli főzés lélekkel teli hagyományai pontos francia technikákkal. Gasztronómiai képzőművészeti diplomám van a Le Cordon Bleu College of Culinary Arts-on, valamint az illusztris Morehouse College üzleti menedzsment diplomájával. Segítettem egy éttermi csoportnak 85% -ban a termelőtől az asztalig hozzávalók elérésében, és az élelmiszerköltségeket 20% alatt tartotta. Most privát séf vagyok, aki kielégíti az igényeidet. A specialitásom: a te preferenciád.

Séf

Kreatív nápolyi ételek Bradytől

24 év tapasztalattal rendelkezem abban, hogy az emberek kényelmesen érezzék magukat, miközben kreatív menüket és élményeket nyújtok. Kulináris készségeimet mind a konyhákban, mind a nagynyomású rendezvénykörnyezetben csiszoltam. Elindítottam egy mobil nápolyi konyha-koncepciót, amely emlékezetes ételeket, privát vendéglátóipari vállalkozást és nagyszabású rendezvényszervezéseket kínál. Hadd vigyelek el egy finom és tápláló utazásra.

Séf

Jazzed-up classicics by Jasmin

10 év tapasztalat, hogy elsajátítottam a vendéglátást és a kivitelezést a privát étkezésekben. Gasztronómiai diplomám van a Kesier Culinary Institute-on. Jövőbeli szakácsokat tanítok, ami a legbüszkébb teljesítményem.

Minden séfszolgáltatás

Az ajtódhoz szállított ínyenc ételek

15 év tapasztalat A San Franciscótól Párizsig tartó konyhákban végzett munkám globális konyhát tanított nekem. Gasztronómiai menedzsmentből diplomáztam a Művészeti Intézetben. Alapítottam egy vállalkozást Los Angelesben, ahol olyan ételeket készítek, amelyeket szeretek.

Cali-Caribi Cuisine by Chef Jazzy Harvey

6 év tapasztalat. Híres séf vagyok, aki teltházas popupokat kínál Los Angelesben, New Yorkban és Miamiban. Úgy tanultam meg szakácsnak lenni, hogy néztem a nagymamámat, és a konyhában dolgoztam. A Food & Wine „Revitalizing the Food Scene in LA” séfjében szerepeltem.

Luxury in-home dining by Ty

Magánszakács vagyok, és több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem személyre szabott étkezési élmények létrehozásában családok, kreatívok és ínyencek számára Kaliforniában. A főztöm a délről, a Karib-térségből, Latin-Amerikából és más országokból származó multikulturális fúziós fúziós ízekben gyökerezik. A nevemet szájról szájra építettem, és azoknak az ügyfeleknek főzök, akik évről évre visszahívnak a kapcsolat és a gondoskodás miatt, amit minden tányéron viszek. Mi különböztet meg engem? Nem csak főzök - az érzést étellel fordítom le. Legyen szó kényelemről, ünneplésről vagy nosztalgiáról, egy étkezés érzelmi oldalára támaszkodom. A meghitt születésnapoktól a pop-upig és a privát vacsorákig mindent én vezettem, és mindegyiket úgy kezelem, mintha ez lenne a legfontosabb. Ha valaha is szerettél volna egy szakácsot, aki családtagnak érzi magát, és úgy főz, mintha ott élne, ahol szeretted - ezt

Örömteli főzés Morgantől

20 év tapasztalatom arra specializálódott, hogy egyedi étkezési élményeket hozzak létre, amelyek a minőségi hozzávalókra összpontosítanak. Sok nagyszerű séf alatt és fantasztikus éttermekben főztem. Saját céget vezetek, ahol privát séfélményeket, borpárosításokat és piknikeket kínálok.

Caribbean-European fusion dining by Paola

7 év tapasztalat, amit magánügyfeleknek főzök, és a karibi gyökereket globális ízekkel ötvözöm. Édesanyámtól tanultam meg főzni, és tinédzserként részmunkaidőben dolgoztam. Kiemelkedő sütést és multikulturális konyhát hozok létre.

High-end dining by Benjamin

20 év tapasztalattal rendelkezem Michelin-csillagos éttermekben Európa-szerte. Rangos gasztronómiai iskolákban tanultam, és Michelin-csillagos szakácsoknál dolgoztam Európában. A Top Chef francia változatának elődöntője voltam.

Northeast-inspired private dining by Paola

9 év tapasztalattal rendelkezem a főzési készségeimet a jachtbérlés és a privát vacsorák terén. Amellett, hogy órákat vettem, a készségeimet jachtbérléseken és privát vacsorákon keresztül csiszoltam. Fantasztikus vendégeknek készítettem ételeket, miközben jachton vitorláztam.

Egészséges szezonális étkezés Cate táplálkozási séffel

4 év tapasztalattal rendelkezem az egészségtudatos ételek főzésében, hogy meggyógyíthassam az ügyfeleimet Los Angeles környékén. Az Integratív Táplálkozási Intézet által hitelesített holisztikus egészségügyi tanácsadó vagyok. A Food Network „felvágott” bajnoka és a bajnokság döntőse.

Kifinomult fúziós ízek Chris-től

15 éves tapasztalattal rendelkezem görög szakács, aki mediterrán, francia és kaliforniai ízekre specializálódott. Vezető szakácsok mentoráltak a Michelin-csillagos Spondi és Hytra európai éttermekben. Én felügyelem a finom ételeket Los Angelesben és Görögországban, és emlékezetes ételeket készítek.

Cali Mediterranean by Liza

Helyi hírességszakács vagyok, aki Allison Holkernek, Sebastian Stannek és a magánszektor más ügyfeleinek dolgozott. A Malibu Beach Recovery Home-ban kezdtem el a privát szakácsszolgáltatásaimat. Itt újragondoltam számos receptemet, hogy megfeleljek az alacsony glikémiás étrendjüknek. A ranglétrán a séfjükként és a kulináris tanárukként emelkedtem. A fülkém a mediterrán ételek és péksütemények.

Privát séf Yana-tól

8 év tapasztalat, hogy tökéletes desszerteket készítek, és privát étkezési élményeket kínálok. Finomítottam a tésztakészségemet a bangkoki Le Cordon Bleu Dusitban, és fejlett süteményeket tanultam. Tanulmányoztam szusiórás intenzív tanfolyamot Tokióban. Szerepeltem az SD Voyager, a Shoutout Social és az Edible Monterey Bay területén.

Globális gasztronómiai utazások Shieyától

10 év tapasztalat, hogy több mint egy évtizede készítek különleges fogásokat sokféle hatásból. Nobun és Wolfgang Puckban is tanultam. Megnyertem a Food Network Supermarket Stakeout 6. évadát, és a Gastronautson is szerepelek.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén