Segíts, hogy jobb felhasználói élményt biztosíthassunk

A cookie-kat és egyéb technológiákat a tartalom személyre szabására, a hirdetési teljesítmény mérésére és az optimalizált felhasználói élmény elérhetővé tételére használjuk. Bizonyos cookie-k elengedhetetlenül szükségesek a webhely működéséhez, és nem kapcsolhatók ki. Az elfogadással elfogadod az Airbnb cookie-szabályzatát. A preferenciáidat bármikor frissítheted.

Airbnb-szolgáltatások

Séfek Burbank területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Burbank területén

2/1. oldal

Séf

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 év tapasztalat A hangsúly: a déli főzés lélekkel teli hagyományai pontos francia technikákkal. Gasztronómiai képzőművészeti diplomám van a Le Cordon Bleu College of Culinary Arts-on, valamint az illusztris Morehouse College üzleti menedzsment diplomájával. Segítettem egy éttermi csoportnak 85% -ban a termelőtől az asztalig hozzávalók elérésében, és az élelmiszerköltségeket 20% alatt tartotta. Most privát séf vagyok, aki kielégíti az igényeidet. A specialitásom: a te preferenciád.

Séf

Vegán élmény: növényi alapú privát séf

Ismerd meg a JustNCase séfet! A kulináris iparágban szerzett több éves tapasztalattal sikeresen üzemeltettem a saját büfékocsimat, és elindítottam egy virágzó magánszakácsi vállalkozást, amely sokszínű ügyfélkörrel rendelkezik. Az ízletes, kiváló minőségű ételek elkészítése iránti szenvedélyem arra késztetett, hogy több magas rangú ügyféllel dolgozzak bizalmas környezetben, személyre szabott étkezési élményeket biztosítva, amelyek az ízlést, az egészséget és a prezentációt részesítik előnyben. Függetlenül attól, hogy innovatív, növényi alapú ételeket készítek, vagy többfogásos ételeket válogatok össze, professzionalizmust, kreativitást és figyelmet fordítok a részletekre minden étkezési élménynek. Hadd vigyem el egy privát szakács luxusát az Airbnb-szálláshelyedre!

Séf

Cali Mediterranean by Liza

Helyi hírességszakács vagyok, aki Allison Holkernek, Sebastian Stannek és a magánszektor más ügyfeleinek dolgozott. A Malibu Beach Recovery Home-ban kezdtem el a privát szakácsszolgáltatásaimat. Itt újragondoltam számos receptemet, hogy megfeleljek az alacsony glikémiás étrendjüknek. A ranglétrán a séfjükként és a kulináris tanárukként emelkedtem. A fülkém a mediterrán ételek és péksütemények.

Séf

Egészséges szezonális étkezés Cate táplálkozási séffel

4 év tapasztalattal rendelkezem az egészségtudatos ételek főzésében, hogy meggyógyíthassam az ügyfeleimet Los Angeles környékén. Az Integratív Táplálkozási Intézet által hitelesített holisztikus egészségügyi tanácsadó vagyok. A Food Network „felvágott” bajnoka és a bajnokság döntőse.

Séf

Gourmet dining by Dylan

5 év tapasztalat, amit azért teszek, hogy friss, ínyenc ételeket vigyek az asztalodra. Los Angeles legjobb szakácsain tanultam. Írtam egy szakácskönyvet az étkezési zavarokkal küzdő gyerekeknek.

Séf

Joey megemelt olasz viteldíja

Joey vagyok, egy Los Angeles-i magánszakács, aki az olasz konyhára specializálódott. Gasztronómiai utazásom a Los Angeles-i Le Cordon Bleuban kezdődött, ahol megtanultam, hogyan kell a kreativitást bonyolult receptekbe önteni. A családom mindkét oldalán olasz örökséggel minden évben Olaszországba utazom, hogy elmélyítsem a szakértelmemet. A privát séfként eltöltött 10 évem során számos ügyfelet szolgáltam fel - a hírességektől a nyugodtabb emberekig -, és alig várom, hogy kiváló minőségű alapanyagokból készült, kiváló minőségű ételeket hozhassak az otthonodba.

Minden séfszolgáltatás

Farm-Fresh Cuisine by Cam

10 év tapasztalattal rendelkezem Brentwoodi székhelyű séf, aki az otthoni vacsorákra, az ételkészítésre és az étkeztetett eseményekre összpontosít. Ami hobbiként kezdett vacsorapartikat tartani, a saját étkeztetési cégemgé nőtte ki magát. Én lettem a kedvenc hírességem privát séfje, bemutatva a kulináris készségeimet.

Feldolgozásmentes: fenntartható, fermentált, házi készítésű

Cali-karibi vacsora Solomon séffel

The Pantry Table Claire szakáccsal

Afro-karibi ízek Ashley-től

Ashley séf vagyok, és mélyen személyes nézőpontból ismerek meg minden ételt, amit készítek. Az afro-karibi fúziós ételeim tiszteletben tartják a hagyományokat, és ünneplik a kreativitást, amelyet a jamaikai-amerikai örökségem, az Új Főzés Iskola formális gasztronómiai képzése és hat éves szakácsként szerzett tapasztalat ihletett. A munkám azonban túlmutat az ételemen. Az utazásom fekete bevándorló nőként a kulináris világban a rugalmasság és a vezetés bizonyítéka. Szenvedélyem a kihívást jelentő sztereotípiák, a fekete bevándorló nők hangjának erősítése és a hozzájárulásaink kiemelése. A főzés több neked, mint egy étkezés - ez a kultúra, az identitás és a minket összekötő történetek ünnepe. Szenvedélyem, hogy megőrizzem és megosszam veletek a karibi kultúra szépségét, miközben teret teremtek az elmélkedésnek és a hihetetlen ételeknek.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

15 év tapasztalat A nyugati part hozzávalóit globális fűszerekkel ötvöző harmadik generációs kaliforniai vagyok. Édesanyámtól és nagymamámtól tanultam, majd a képzésen és a vállalkozásom működtetésén keresztül. Megnyertem a Food Network főzőversenyét, és felszolgáltam Rihannát, Stevie Wonder-t és sok minden mást.

Elegáns étkezés Calebnél

8 év tapasztalattal rendelkező profi séf és ételtervező vagyok világszínvonalú konyhai tapasztalattal. A Bouchon Bisztróban tanultam, és Thomas Keller séfnél tanultam a French Laundrynél. Abban a szerencsében volt részem, hogy a The French Laundryben és a Bouchon Bisztróban dolgozhattam.

Kreatív desszertek és szezonális menük Solomon séftől

16 év tapasztalattal rendelkezem innovatív receptek és ételek kidolgozására szakosodtam kis élelmiszeripari vállalkozások számára. Az Amerikai Kulináris Intézetben diplomáztam. A kis élelmiszeripari vállalkozások kutatására és fejlesztésére összpontosítok.

Privát ebéd- és vacsora-szolgáltatás Fletch séftől

20 év tapasztalat. Személyes szakács vagyok, aki nagyra becsült és gazdag ügyfeleknek főz. Gasztronómiai diplomám van a Le Cordon Bleu-n. Kaptam egy gasztronómiai ajánlólevelet a Forbes globális tíz leggazdagabb tagjától.

Cali-Caribi Cuisine by Chef Jazzy Harvey

6 év tapasztalat. Híres séf vagyok, aki teltházas popupokat kínál Los Angelesben, New Yorkban és Miamiban. Úgy tanultam meg szakácsnak lenni, hogy néztem a nagymamámat, és a konyhában dolgoztam. A Food & Wine „Revitalizing the Food Scene in LA” séfjében szerepeltem.

Private Dining Experience Curated by Chef Neicy

15 éves tapasztalat A kényelmes ételekre összpontosítva egy kis csavarral, hírességeknek és exkluzív eseményeknek főzök. A nagymamám képzett ki, és finomítottam a képességeimet az Illinois-i Művészeti Intézetben. Létrehoztam a MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company vállalatot is.

Kreatív nápolyi ételek Bradytől

24 év tapasztalattal rendelkezem abban, hogy az emberek kényelmesen érezzék magukat, miközben kreatív menüket és élményeket nyújtok. Kulináris készségeimet mind a konyhákban, mind a nagynyomású rendezvénykörnyezetben csiszoltam. Elindítottam egy mobil nápolyi konyha-koncepciót, amely emlékezetes ételeket, privát vendéglátóipari vállalkozást és nagyszabású rendezvényszervezéseket kínál. Hadd vigyelek el egy finom és tápláló utazásra.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén