Airbnb-szolgáltatások

Séfek Metro Vancouver A területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Metro Vancouver A területén

Séf

Szezonális olasz konyha Marianától

18 év tapasztalat A tenger közelében nőttem fel, és megtanultam szeretni a friss, fenntartható hozzávalók ízét. Édesanyámtól, egy séftől tanultam meg főzni, figyelve a pontosságát és az ízek iránti tiszteletét. A friss tészta és a kenyér a szenvedélyem, és az organikus és növényi alapú ételekre összpontosítok.

Séf

Egyéni étkezés Maryamtől

20 év tapasztalattal rendelkezem az étrendi igényekre specializálódott, vegetáriánus, vegán, gluténmentes és halal lehetőségeket kínálva. Vancouverben tanultam. Red Seal-tanúsítvánnyal is rendelkezem. Főztem a Glowbal Groupban, a Four Seasons Hotelben, a River Rock Casino-ban és a Fairmont Hotelben.

Séf

Tengerparti konyha Ryantől

25 éves tapasztalattal rendelkezem Brit Columbia legjobb gasztronómiai élményeinek összeállítására. Gasztronómiai diplomám van a Debrulle Culinary Schoolban. Brit Columbiában királyi és magas rangú ügyfeleknek készítek élményprogramokat.

Séf

Környezetbarát, a termelőtől az asztalig tartó lakomák Lovenától

15 év tapasztalattal rendelkezem három sikeres Indigo Age Café helyszínt vezetek, ahol vegetáriánus és egészséges főzést tanítok. A Real Raw Food Institute-ban és a Living Light Institute-ban tanultam. Szerepeltem a Plant Based Foodie Vancouverben és az Impact Magazine-ban.

Séf

Soulful fusion by Jamila

9 év tapasztalattal rendelkezem Barbadosról, Miamiban, Vancouverben és a távoli BC-szálláshelyeken dolgoztam. Dolgoztam olyan csúcskategóriás üdülőhelyi konyhákban, mint a The Sandy Lane Hotel és az Almond Beach Hotel. Szakácsként dolgoztam jachtokon és olyan szállodákban, mint a miami Fontainebleau.

Séf

Vancouver

Fine dining feasts by Allen

Michelin-csillagos séf vagyok, aki nagy tapasztalattal rendelkezik, beleértve a II. Erzsébet királynőnek szánt Buckingham-palotát is. Konyhai vezetői diplomám van az egyesült királyságbeli Londonból, valamint NVQ 3. szintű képesítéssel egy londoni gasztronómiai iskolából

Minden séfszolgáltatás

Mediterrán és japán fúziós konyha Orentől

20 év tapasztalat. Mélyen ismerem a különböző konyhákat, a kivételes ízeket és a pontos prezentációt. Klasszikus francia technikákat sajátítottam el, és fejlesztettem a kulináris készségeimet. Világszínvonalú konyhákban csiszoltam a készségeimet, hogy magasabb gasztronómiai színvonalat érjek el.

Szezonális gasztronómiai élmények Amandától

8 év tapasztalat, hogy elmerültem a konyhákban szerte a világon, és különböző konyhákat és stílusokat fedeztem fel. Számos tehetséges szakácsnál dolgoztam több konyhában és környezetben. Számos tehetséges séfnek tanultam több konyhában és környezetben.

Oren modern toszkán fúziója

15 év tapasztalat A modern mediterrán konyhára specializálódtam japán ízekkel átitatva. Élesítettem a képességeimet a rangos gasztronómiai iskolában. Michelin-csillagos éttermekben tanultam Párizsban, Japánban, Olaszországban és Dániában.

Helyben beszerzett konyha a Tushartól

15 éves tapasztalattal rendelkezem a főzés iránti szenvedélyem, és több éves tapasztalattal rendelkezem a finom ételek terén. A Niagara főiskolán tanultam, amely Kanada egyik legjobb gasztronómiai iskolája. Dolgoztam a Botanistánál és a Hawksworth-nél, Kanada két legelismertebb éttermében.

Élénk, tápláló konyha Georgie-tól

9 év tapasztalat: kreativitást, színt és egyensúlyt viszek az asztalra. Szakmailag képzett holisztikus táplálkozási szakértő és autodidakta szakács vagyok. Magánszakácsként dolgoztam vitorlásokon a BVI-ben és Franciaországban.

Szenegáli és francia fúziós konyha az Ans-tól

25 év tapasztalat A hagyományos szenegáli ételeket modern stílusban készítem. Főzésben és kiszolgálásban tanultam a dakari szállodában és idegenforgalmi iskolában. Gálavacsorát készítettem, hogy megünnepeljem Szenegál függetlenségét Vancouverben.

Fejleszd a francia konyhát a Clément segítségével

15 éves tapasztalattal rendelkezem 8 étteremben, köztük 2 Michelin-csillaggal. Gasztronómiai iskolában tanultam Párizsban. Két Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és a kifinomult francia konyha terén szerzett készségeimet fejlesztettem.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén