Airbnb-szolgáltatások

Séfek Pearland területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Pearland területén

Séf

Gulf Coast dining by Jewel

30 éves tapasztalattal rendelkezem a vendéglátóipar minden területén. Gasztronómiai és mesterdiploma vendéglátás-menedzsmentből a Johnson & Wales Egyetemen. Azért indítottam el a szakácsi vállalkozásomat, hogy emlékeket hozzak létre, és nagyszerű emberekkel ismerkedjek meg.

Séf

Az Araceli helyi ihletésű étterme

10 év tapasztalat Az élményem a texasi és délnyugati finom ételeket kínáló bárokat ölel át. Dolgoztam a Truluck's, a Fig & Olive, az Uchi és a True Food Kitchen területén. Szenvedélyem, hogy egyedi gasztronómiai élményeket hozzak létre, amelyek összekötik az embereket

Séf

High-End Dining Chef Melissa

15 év tapasztalattal rendelkezem, változatos tapasztalattal rendelkezem, a sütők sütésétől a finom ételekig. Képzett cukrász vagyok, aki gyakorlati tapasztalatot szerzett különböző gasztronómiai tudományokban. Privát rendezvényeket szerveztem, és csúcskategóriás éttermi élményeket vezettem.

Séf

A válogatott asztal Deja által

8 év tapasztalattal töltöttem a karrieremet olyan ételek elkészítésével, amelyek összehozzák az embereket. Az otthoni konyhámban tanultam meg főzni, és edzéssel erősítettem a készségeimet. Tanácsadással foglalkoztam, különböző kultúrákkal és étrendi igényekkel kapcsolatban tanácsokkal foglalkoztam.

Séf

Arnae kifinomult házi készítésű főzése

5 év tapasztalat Az ételek iránti szeretetemet gondosan elkészített ételeken keresztül osztom meg másokkal. Az Auguste Escoffier Gasztronómiai Iskolától szereztem diplomát. Jelenleg egy nyugdíjas National Football League-játékosnak és a családjának készítek ételt.

Séf

Southern Creole cuisine by Chrissy Joy

10 év tapasztalattal kezdtem kulináris készségeket tanulni a nagymamám kreol konyhájában. A San Jacinto Community College gasztronómiai iskolájában tanultam. A Word of Restoration International Church előnyben részesített szállítója vagyok.

Minden séfszolgáltatás

Christina kreol ihletésű éttermei

9 év tapasztalat. Szenvedélyem az ételek, amelyeket a nagymamám konyhájában nevelnek a kreol receptjeivel. Finomítottam a készségeimet a San Jacinto Community College konyhaművészeti programjában. Nagyra értékelem, hogy az ételeken keresztül összehozom az embereket, és minden ételben kifejezem a szeretetet és a gondoskodást.

Alejandro globális ízei

25 év tapasztalattal rendelkezem konyhákban Európa-szerte. Az Amerikai Kulináris Intézetben tanultam. A Les Toques Blanches és az International Master Chef's Club tagja vagyok.

Afro-Francia ízek Macktől

15 év tapasztalat, hogy otthagytam a vállalati finanszírozást, hogy szakács lehessek, és a francia konyhát a nigériai gyökereimmel ötvözzem. Francia kulináris technikákra képeztek ki. Két Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és a fine dining terén fejlesztettem a készségeimet.

Tud főzni Alicia-tól

2021 óta a She Can Cook szakácsaként és tulajdonosaként. Szenvedélyem, hogy emlékezetes kulináris élményeket készítsek a több mint 10 évnyi vendéglői és fine dining élményből. 4 éves tapasztalattal rendelkezem egy virtuális online séfüzlet működtetésében, és ízletes ételekkel és kreatív ünnepi kínálattal, például kukoricakenyér tálakkal és tökéletesen előkészített pulykákkal nyűgözöm le az ügyfeleket, és megértem a személyesnek, melegnek és különlegesnek érző ételek készítésének művészetét. A megközelítésem a professzionális technikákat ötvözi a megközelíthető tanítással, biztosítva, hogy minden étkezés ne csak finom legyen, hanem tanulási élmény is. Akár csak neked tervezett ételt szeretnél megkóstolni, akár saját magad szeretnéd elkészíteni, én itt vagyok, hogy a főzést elérhetővé, élvezetessé és felejthetetlenné tegyem.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén