
Airbnb-szolgáltatások
Séfek Poway területén
Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.
Kóstold meg egy privát séf fogásait Poway területén

Séf
Modern mexikói konyha Izraelben
22 éves tapasztalat Tapasztalt szakács és gasztronómiai tanácsadó vagyok, aki hagyományos mexikói ételeket főzött. A Le Cordon Bleu Las Vegasban tanultam, és a kulináris készségeimet fejlesztettem. Beutaztam az országot, és segítettem az éttermeknek a menük finomításával és a konyhák egyszerűsítésével.

Séf
Sensory-driven private dining by Daniella
20 éves tapasztalattal rendelkezem séf, sommelier és vizuális művész, aki egyedi gasztronómiai élményeket hoz létre. Gasztronómiai művészetet tanultam, a Bikóban és Rústicóban dolgoztam, és a nagymamám konyhájában tanultam. Megnyertem a Best Baja Dinner-t (San Diego Magazine) és az első helyezett Ceviche Master of California-t.

Séf
Toco séf díjnyertes ízei
15 éves tapasztalattal személyre szabott gasztronómiai élményeket készítek elvonulásokhoz, esküvőkhöz és privát eseményekhez. A brazíliai Curitibában található European Center Culinary Schoolban tanultam. 2008-ban megnyitottam az első éttermemet, és megnyertem a brazil konyha jelentős nemzeti díját.

Séf
Baja-Mediterrán konyha Angel-től
10 év tapasztalattal rendelkezem olyan ünnepelt helyeken, mint a Bleu Boheme és a Wormwood. Nagyszabású étkeztetéssel kezdtem, és francia és baja-mediterrán konyhákban fejlődtem. Annak a csapatnak a tagja voltam, amely elnyerte a Wormwoodot, „2022 legjobb új éttermét”.

Séf
Latin-amerikai ízek Hector-tól
9 év tapasztalattal rendelkező mexikói-cuadori séf vagyok, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a dél-amerikai konyha terén. Egy világszínvonalú gasztronómiai főiskolán képeztem magam francia nyelvű oktatással. Vezető szakácsként és közös tulajdonban lévő éttermekben dolgoztam Mexikóban és Baja Kaliforniában.

Séf
Otthoni étkezés
15 év tapasztalat, amit különböző helyeken főztem, legyen szó akár egy gasztronómiai kocsmáról, akár a saját vacsoraklubom megnyitásáról. Az atlantai Művészeti Intézetben diplomáztam kulináris művészetekből. 2c Chicago, egy földalatti vacsoraklub, ahol hetente 2-3 alkalommal 6 vendégnek főztem éjszakánként.
Minden séfszolgáltatás

Tűzön grillezett argentin konyha Emilianótól
Emiliano séf vagyok — egy kulináris nomád, aki Argentínában született, és jelenleg San Diegóban él. Éveket töltöttem azzal, hogy elsajátítsam az asado művészetét, amely Argentínában az intuícióban, a türelemben és a tiszteletben gyökerező, tűzből főzött hagyománya. Az utam vezetett arra, hogy Brazíliában vezessek egy éttermet, az Egyesült Államok konyhájában dolgozzak, és felfedezzem Délkelet-Ázsia merész, élénk ízeit. Ezek a globális utazások formálták a rusztikus, lélekkel teli főzési stílusomat. Most olyan magával ragadó, nyílt tüzes ételeket készítek, amelyek ízek, tűz és történetek révén kötik össze az embereket. Függetlenül attól, hogy lassan nyírom a rövid bordákat, vagy a parázsra akasztom a csirkéket, hagyományt, hangulatot és energiát hozok minden összejövetelre. Amikor a tűznél ülünk, és eszünk, nem csak eszünk — létrehozunk egy emléket, egy kapcsolódási pillanatot, amely jóval az utolsó harapás után is megmarad.

Friss fúziós étel Francoise-tól
20 évnyi tapasztalattal rendelkező séf, aki villákban és jachtokon dolgozott fine dining területén. A Gambero Rosso Italiában tanult. A különböző országok konyháiról is tanult, amikor utazó szakács volt.

Dél felé tart Mikhail télre
10 év tapasztalat, hogy kreativitást és mély szeretetet hozok a déli, karibi és japán fúziós konyhák iránt. ServSafe Manager-tanúsítvánnyal rendelkezem, és gondoskodom az élelmiszerbiztonságról és -minőségről. Magánszakácsként szolgáltam egy 90 napos vőlegénypárnak, akik felejthetetlen ételeket készítettek.

Southern Comfort by Rashad The Chef
10 év tapasztalat A Blu Cabana Cigar and Wine Bar konyháját vezetem, amely kiváló minőségű ételeket kínál. A karrierem során buszos séfnek tanultam. Szeretek recepteket készíteni, ételt készíteni a kiszolgáláshoz és a különleges eseményekhez.

Globális ízek – Chef Onyi cateringszolgáltatása
7 év tapasztalat A pán-afrikai és a dél-amerikai ízeket modern kulináris technikákkal ötvözöm. Washington, Atlanta, Los Angeles és Houston legjobb éttermeiben tanultam. A Dinner with Strangers alapítottam, és az SD Swim Week gasztronómiai igazgatójaként szolgáltam.
Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról
Helyi szakemberek
A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak
Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva
Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján
A kiválóságáról ismert márka
Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén
Ismerj meg további szolgáltatásokat Poway területén
Még több felfedezésre váró szolgáltatás
- Privát séfek Los Angeles
- Privát séfek Stanton
- Privát séfek Las Vegas
- Privát séfek San Diego
- Privát séfek Phoenix
- Wellnesskezelés Palm Springs
- Privát séfek Scottsdale
- Fotósok Henderson
- Fotósok Anaheim
- Privát séfek Santa Monica
- Wellnesskezelés Joshua Tree
- Fotósok Paradise
- Fotósok Santa Barbara
- Privát séfek Beverly Hills
- Privát séfek Newport Beach
- Privát séfek Long Beach
- Privát séfek Indio
- Privát séfek West Hollywood
- Catering Los Angeles
- Fotósok Stanton
- Smink Las Vegas
- Személyi edzők San Diego
- Fotósok Phoenix
- Fotósok Palm Springs