Airbnb-szolgáltatások

Séfek Saint-Cloud területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Kóstold meg egy privát séf fogásait Saint-Cloud területén

Séf

Párizs

Francia fúziós konyha Cyril-től

10 év tapasztalat A MasterChefnek köszönhetően megváltoztatom az életemet, és megnyitom az éttermemet. HACCP képzésben részesültem. 2019-ben érmet nyertem a G20 World King of Chef Summiton Oszakában, Japánban.

Séf

Párizs

Privát séf: modern francia és olasz konyha

Saját készítésű séf vagyok, aki imádja az inspiráló főzést, az eredetem, a szenvedélyem és a nagymamám megnyugtató lelki ételeit. Az Ecole hôtelière Paris Drouant kitüntetéssel ellátott SAPKÁVAL (szakmai kompetencia-tanúsítvány) inspirációt merítek a világ legikonikusabb főzési módszerei közül Franciaországból, valamint a hagyományos és kortárs olasz receptek közül.

Séf

Simply French by Maylis

Szenvedélyem az olyan étkezési élmények létrehozása, amelyek összehozzák az embereket. 2019-ben tökéletesítettem a kulináris készségeimet a L'Atelier des Chefsnél. Az ízletes, élvezetes és a vendégeket boldoggá tevő ételek elkészítése örömet szerez nekem.

Séf

Párizs

Globális ízek Preranától

5 év tapasztalattal rendelkezem különböző konyhákban, a Michelin-csillagos éttermektől a vendéglátóipari konyhákig. A chocolaterie-től a pástétomig sokféle kulináris környezetben szereztem készségeket. Egy Michelin-csillagos étteremben dolgoztam, és gyors tempójú környezetben fejlesztettem a képességeimet.

Séf

Meleg és ízletes étkezés a Camtől

6 év tapasztalat, hogy hagyományos éttermekben és privát szakácsként dolgoztam, különböző rendezvényeken. Tanulmányoztam a vendéglátás és a vendéglátás művészetét az École Hôtelière de Paris-ban. Saját vállalkozásomat vezetem, és közvetlenül az ügyfelekkel dolgozom, hogy ízletes gasztronómiai élményeket hozzak létre.

Séf

Párizs

Francia séf egy felejthetetlen élményért

A nevem Lila, és 12 éves tapasztalattal rendelkezem a kulináris területen. A Ferrandi Gasztronómiai Intézetben diplomáztam, és rangos éttermekben, bisztronómiai létesítményekben, valamint minőségi francia sörfőzdékben dolgozhattam, ahol finomítottam a főzési készségeimet.

Minden séfszolgáltatás

Szezonális fine dining by Christophe

25 éves tapasztalattal rendelkezem szakácsként 25 éve, és különböző profi konyhákban dolgozom. Gasztronómiai iskolába jártam, és éttermekben dolgoztam. 10 éve dolgozom privát szakácsként, és különböző ügyfeleket szolgálok ki.

Szezonális francia konyha Lucie séffel

8 év tapasztalat Kreatív főzés a kifinomult, szezonális konyhában, helyi francia termékek felhasználásával, amelyeket gyakorlati tapasztalatokon keresztül tanultam meg utazás közben, különösen Polinéziában. Kifinomult és szezonális konyhára specializálódtam, helyi francia termékeket használva.

Marion séf növényi alapú örömei

10 év tapasztalat, amit szeretek megosztani a főzés iránti szenvedélyemmel, és különleges ételeket készíteni a vendégeimmel. 2015-ben befejeztem egy profi átképzési programot (CAP Cuisine), amit több mint 900 vendégnek főztem, és a La Belle Assiette partnerszakácsa voltam (2015-től 2023-ig).

Hagyományos olasz konyha Daniele-től

19 év tapasztalattal rendelkezem Michelin-csillagos éttermekben. A római Hotel Schoolban tanultam, és 80/100-as Bac Pro-t szereztem. 2015-ben segítettem megszerezni London legjobb olasz éttermének címét.

French Food by Jeff

20 év tapasztalat Privát otthoni szakács, főztem egy lakberendezőnek a Vosgesban. Gasztronómiai, cukrász- és charcuterie-menedzsmentet tanultam. Séf és cukrász voltam neves létesítményekben.

A Dowenson személyre szabott menüje

15 év tapasztalat Prémium házakkal és VIP catering szolgáltatással való együttműködés. Erős háttérrel rendelkezem a főzés terén. Gasztronómiai eseményeket vezettem a Parc des Princesben, és márkákkal működtem együtt.

Classic French dining by Jean

8 év tapasztalattal rendelkezem a Tour d'Argenten és a Le Meurice-n, később privát séf lettem. Yannick Allenótól, a regionális innováció mesterétől tanultam. A Tour d'Argentben, egy történelmi párizsi étteremben dolgoztam.

Laurent modern francia konyhája

20 éves tapasztalat A modern és hagyományos francia konyha keverékét kínálom hitelességgel és kreativitással. Christophe Michalak, Thierry Marx és Cyril Lignac alatt tanultam. Gyakran osztom meg a nemzeti televíziós hálózat főzőműsoraival kapcsolatos kulináris készségeimet.

A la table par May

Szenvedélyesen osztom meg a jó dolgokat a főzésen keresztül, és meghívlak egy igazi ínyenc utazásra, amely autentikus és szezonális ízekből áll. A kulináris kalandom a párizsi szállodai iskolában kezdődött, majd egy bisztronómiai étteremben folytattam. Akkor egyedül döntöttem úgy, hogy virágzom, hogy szabad kezet adok a kreativitásomnak a különböző létesítményekben. A termék szeretete, az átvitel öröme, valamint a merész és harmonikus megállapodások keresése. Nagy jelentőséget tulajdonítok a termelőkkel való élő együttműködésnek, hogy szezonális, helyi és tartalmas konyhán keresztül fejlesszem a termékeiket. Azok számára, akik szeretnék, elkísérem a gondosan kiválasztott borételeimet, hogy tisztességes és meglepő borpárosításokat hozzak létre.

Autentikus francia konyha Eglantine-tól

8 év tapasztalat A friss és szezonális francia konyhára specializálódott szakács vagyok, aki az organikus ételeket részesíti előnyben. A párizsi Le Desnoyezben csiszoltam a készségeimet, és CAP Cuisine diplomát szereztem. Az Alain Ducasse gasztronómiai kiadásában dolgoztam, mielőtt elkezdtem a karrieremet a konyhában.

Afro-karibi fine dining by Jonathan

8 év tapasztalat, hogy csúcskategóriás főzést viszek az ügyfeleknek, és tanácsadási szolgáltatásokat kínálok a finom ételek emeléséhez. Guadeloupe-on tanultam, mielőtt bővítettem a látókörömet az Egyesült Királyságban és Párizsban. A legjobb luxusszállodákban, például a Peninsulaben és a Plaza Athénée-ben csiszoltam a mesterségemet.

Fenntartható vegetáriánus konyha Manonnal

13 év tapasztalat, hogy jól ismert szakácsoknak dolgoztam, különböző eseményeken dolgoztam, és most a saját cégemet vezetem. Folyamatosan azon dolgozom, hogy gazdagítsam a tudásomat és a képességeimet Cheffe-ként. Lehetőségem volt együtt dolgozni a neves francia séffel egy különleges eseményen Hermès számára.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén