Airbnb-szolgáltatások

Séfek Costa del Sol Occidental területén

Helyi szakemberek által nyújtott egyedi szolgáltatások az Airbnb-n.

Minden séfszolgáltatás

Anaïs, a privát séf

Mediterrán ihletésű francia konyha afrikai gyökerekkel, autentikus, ösztönös ízekkel.

Ínyenc ételek a villádban Michelin-csillagos szakácstól

Nem kell vásárolnod, főznöd, takarítanod. Csak élvezd a nyaralást finom ételekkel.

Bankettek és ünnepségek Danielnek

Dani Garcíának dolgoztam, és nagy formátumú rendezvényeket vezettem Andalúziában.

Michelin az asztalodon

Raw Materia de Mercados Local Michelinéttermi edények Kreativitás, bemutatkozás, foglalkozás Az egyszerűség szépsége

Globális ízek helyi gyökerekkel Giuliano séftől

Latin gyökereimet a világ legjobb éttermeinek technikáival ötvözve egyedülálló élményt teremtek.

Astrid, a privát séf

jólét, élelmiszertervezés, konyhaművészet, kreativitás, gasztronómia

Kreatív szusi andalúz ízekkel Jairo vezetésével

Innovatív szusit készítek hagyományos andalúz ízekkel, amelyek gyönyörködtetik az ízlelőbimbókat.

Exkluzív étkezés a villában: Mickael és Katya séfek

Francia gyökerekkel rendelkező konyha, szezonális menük, élő tűzön sült grillek és globális ízfúzió.

Élvezze az otthoni Haute Cuisine élményét

Haute Cuisine, Nemzetközi Fúziós Konyha, Konyhaművészeti technikák, Cukrászati termékek

Privát étkezés Fernandóval

Felejthetetlen étkezési élményekre specializálódtam.

Mathew globálisan ihletett konyhája

Tápláló, zöldségekre összpontosító menüket készítek fenntartható alapanyagokból.

Egyedülálló gasztronómiai élmény Mauro Barreiróval

A szállásodat exkluzív étteremmé változtatom. Egyediségű ételek, csúcstechnológiás technikák és egy gasztronómiai élmény, amelyre mindig emlékezni fogsz.

Privát séfek gondoskodnak a tökéletes fogásokról

Helyi szakemberek

A jóllakottságodról személyi séfek vagy egyedi cateringszolgáltatások gondoskodnak

Gondosan, minőségi szempontok alapján válogatva

Minden séfet ellenőrzünk a gasztronómiai jártassága alapján

A kiválóságáról ismert márka

Legalább 2 év szakmai tapasztalat a gasztronómia területén